×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Zgodovina podjetja IVEC

  ZGODBA  podjetja   IVEC


  Korenine družinskega podjetja IVEC segajo v leto 1983. Takrat je Zlatko Ivec - ustanovitelj, lastnik in idejni vodja podjetja, začel pisati zgodbo s svojim čistilnim servisom. Prvi korak, na poti k samostojnosti, je nadgradil z nakupom in ureditvijo velike poslovne stavbe, v kateri so svoje prostore dobile pisarne, sodobni izobraževalni center, skladišča in nov ponos podjetja - trgovina s profesionalno čistilno tehniko oziroma celotnim prodajnim programom IVEC.

  Pot od obrtniškega čistilnega servisa do podjetja IVEC d.o.o. ni bila lahka. Ne le zaradi konkurence, ampak tudi zaradi, vsem znane »mariborske« gospodarske krize konec osemdesetih in v začetku devetdesetih. V najboljših časih, smo imeli do 25 zaposlenih.  Kljub krizi in sovpadajočim težavam, smo uspeli splavati in se lahko pohvalimo s  35 leti  kakovostnega delovanja.
  Naša posebnost je organizacija delavnic, tečajev in seminarjev čiščenja, ki so namenjeni tako organizatorjem čiščenja, čistilcem, kot tudi fizičnim osebam, ki se želijo dodatno izobraziti na tem področju.


  Glavni moto gospoda Zlatka Iveca, je bil in ostal: »ZADOVOLJNI  KUPEC«.


  Da lahko govorimo o zadovoljnem kupcu, je prodaja določenega izdelka nadgrajena z dodatnim svetovanjem in izobraževanjem tistega, ki izdelek uporablja. Izhajamo namreč iz stališča, da samo pravilna uporaba izdelka, nudi pravi učinek.

  Naš namen je, da se stranki čim bolj prilagodimo in ji nudimo to, kar potrebuje. Zato želimo vsako stranko dobro spoznati in ji svetovanje osebno prilagoditi.

  Znani smo po prijaznosti, natančnosti, dobrem servisu in posluhu slehernemu kupcu.

  Zastavljene cilje dosegamo s kombinacijo trdega dela in skrbjo za zadovoljstvo strank ter zaposlenih.

  Prodajni program IVEC


  Ukvarjamo se s svetovanjem, montažo, servisiranjem in prodajo profesionalnih čistil, pripomočkov za čiščenje,  sanitarne opreme, podajalnikov, samočistilnih tepihov, čistilnih vozičkov,  strojev za čiščenje, sesalcev, košev, zbiralnikov za smeti ter papirne galanterije.

  Najbolj ponosni smo na lastno blagovno znamko IVEC. Zaradi zagotavljanja dobrega razmerja med kvaliteto in ceno smo razvili tudi svoje recepture za linijo čistil IVEC, ki so še posebej priljubljene med našimi strankami.

  Sodelujemo s svetovno priznanimi proizvajalci, kot so: Werner&Mertz, Newell Rubbermaid, Cleanfix, Soffas, Filmop …

  Vizija podjetja IVEC je usmerjena k ohranjanju kvalitete in nadgradnjo naših prodajnih programov.