×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Katalogi

  Na tej strani si lahko ogledate aktualne kataloge naših dobaviteljev. V katalogih se nahajajo tudi izdelki, ki jih ne boste našli v naši redni ponudbi. V kolikor vas zanima izdelek iz kataloga in ga ne najdete na naši spletni strani, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo zanj.

  Slika kataloga

  FA-SA

  FA-SA je blagovna znamka, ki je že več kot 20 let sinonim za kakovost in specializacijo ter ponuja popolno in inovativno paleto izdelkov tako za zunanje, kakor notranje prostore. Z izdelki zajema celoten sektor čiščenja: sesalci, sesalci za mokro sesanje, pometači, čistilci preprog, parni čistilci, visokotlačni čistilci, avtomatski čistilni stroji...

  Slika kataloga

  Filmop

  Vodilno italijansko podjetje na trgu profesionalnega čiščenja z več kot 40 letnimi izkušnjami. Specializirani so za ročno čistilno tehniko namenjeno profesionalni uporabi.

  Slika kataloga

  Rubbermaid

  Vzdržljivost. Zaupanje. Inovativnost. Dokazano delovanje. Te besede ne opisujejo zgolj njihovih produktov, ampak opisujejo njihovo blagovno znamko. Rubbermaid je ameriški proizvajalec izdelkov za gospodinjsko in profesionalno rabo. Najbolj poznani so po izdelavi robustnih posod za shranjevanje hrane in zbiralnikih odpadkov.

  Slika kataloga

  Sprintus

  Nemški proizvajalec profesionalnih čistilnih strojev, ki daje poudarek na kakovostnih in dolgotrajnih izdelkih. Ob razvoju njihovih izdelkov, so potrebe kupcev v središču pozornosti s ciljem, da je delo z njihovimi stroji čim lažje.

  Slika kataloga

  Streamline

  Visoko zmogljivi sistemi čiščenja steklenih površin, s prečiščeno mehko vodo, ki za seboj ne pušča lis.

  Slika kataloga

  Werner & Mertz professional

  Nemški proizvajalec čistilnih sredstev najvišje kakovosti. Podjetje ima v prihodnost usmerjeno trajnostno strategijo, posebno skrb namenjajo krožnemu gospodarstvu, ekologiji in skrbi za okolje.