×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  O podjetju

  Z našo filozofijo dela ustvarjamo lojalne odnose s strankami.

  Stranke ne le poslušamo, ampak tudi slišimo. Verjamemo, da je ljudi mogoče zadovoljiti le s celostnim pristopom, zato timsko uresničujemo želje in dejanske potrebe naših strank. Ker potrebe strank obravnavamo z največjo pozornostjo, lahko predlagamo maksimalno optimizacijo stroškov za vzdrževanje prijetnega in čistega okolja.

  Zakaj je podjetje IVEC najboljša izbira?

  Zagotovoljena kakovost

  Kvalitetni izdelki

  V naši ponudbi so izdelki svetovno priznanih in preverjenih proizvajalcev, ki zagotavljajo dolgoročne, trajne rešitve.

  Plačilo ob dostavi

  Servis

  Nudimo hiter in zanesljiv servis ter nadomestne dele, ki so potrebni za servisiranje in vzrževanje izdelkov.

  Brezplačna dostava

  Hitra dostava

  Vsa vaša naročila obdelamo takoj, zato zagotovimo dostavo še isti ozimoma že naslednji dan.

  Zagotovoljena kakovost

  Brezplačna montaža

  Nudimo brezplačno dobavo in montažo, milnikov ter prodajalnikov papirja.

  Plačilo ob dostavi

  Trgovina

  V naši poslovni zgradbi imamo tudi trgovino, kjer vam nudimo strokovne nasvete, da boste izbrali najprimernejše izdelke za vas.

  Brezplačna dostava

  Strokovno znanje

  Pravilno čiščenje je kompleksen proces, pri katerem je zmeraj pomemben celostni pristop. Vaše zaposlene naučimo pravilnega in predvsem efektivnega ravnanja z našimi izdelki.

  Brezplačna dostava

  Podjetje s tradicijo

  Že od leta 1983 delujemo na področju objektne higiene, zato imamo ogromno izkušenj urejeno poslovanje in smo zaupanja vreden poslovni partner.

  Brezplačna dostava

  Preverjeno najboljši

  Naš celostni pristop je zagotovilo, da boste z našimi izdelki zagotovo zadovoljni. Z njihovo pravilno uporabo boste dosegli želen učinek in hkrati prihranili. Naj bo čiščenje užitek!

  O podjetju

  Korenine družinskega podjetja IVEC segajo v leto 1983. Takrat je Zlatko Ivec- ustanovitelj, lastnik in idejni vodja podjetja, začel pisati zgodbo s svojim čistilnim servisom. Prvi korak, na poti k samostojnosti, je nadgradil z nakupom in ureditvijo velike poslovne stavbe, v kateri so svoje prostore dobile pisarne, sodobni izobraževalni center, skladišča in nov ponos podjetja- trgovina s čistilno tehniko oziroma celotnim prodajnim programom IVEC.

  Pot od obrtniškega čistilnega servisa do podjetja Ivec d.o.o. ni bila lahka. Ne le zaradi konkurence, ampak tudi zaradi, vsem znane, »mariborske« gospodarske krize konec osemdesetih in v začetku devetdesetih. V najboljših časih, smo imeli do 25 zaposlenih. Kljub krizi in sovpadajočim težavam, smo uspeli splavati in se lahko pohvalimo s 35 leti kakovostnega delovanja.

  Naša posebnost je organizacija delavnic, tečajev in seminarjev čiščenja, ki so namenjeni tako organizatorjem čiščenja, čistilcem, kot tudi fizičnim osebam, ki se želijo dodatno izobraziti na tem področju.

  Glavni moto gospoda Zlatka Iveca, je bil in ostal : »ZADOVOLJNI KUPEC«.

  Da lahko govorimo o zadovoljnem kupcu, je prodaja določenega izdelka nadgrajena z dodatnim svetovanjem in izobraževanjem tistega, ki izdelek uporablja. Izhajamo namreč iz stališča, da samo pravilna uporaba izdelka, nudi pravi učinek.

  Naš namen je, da se stranki čim bolj prilagodimo in ji nudimo to, kar potrebuje. Zato želimo vsako stranko dobro spoznati in ji svetovanje osebno prilagoditi.

  Znani smo po prijaznosti, natančnosti, dobrem servisu in posluhu slehernemu kupcu. Zastavljene cilje dosegamo s kombinacijo trdega dela in skrbjo za zadovoljstvo strank ter zaposlenih.

  Osebna Izkaznica

  Davčna številka: SI21847169
  Matična številka: 5504333000
  TRR: SI56 04515 0000 183 062 (Nova KBM)

  Osnovni kapital: 709.398,00 EUR
  Registrirano pri Okrožnem sodišču v Mariboru, številka vložka 1/04172/00.
  V primeru spora je pristojno Okrajno sodišče v Mariboru.
  Podjetje IVEC d.o.o. je vključeno v sistem ravnanja z odpadno embalažo družbe SLOPAK d.o.o.. številka pogodbe 848/15/04.