Tanex Power - odstranjevalec umazanije iz plastičnih površin 10 L

10 L čistilne raztopine


43.91 € vključno z DDV -14%
Brez DDV: 35.99 €
Redna cena: 51.29 €
Prihranek: 7,38 €


Šifra:
IW0706963

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: TANEX power je zmogljivo čistilo in razmaščevalno sredstvo v enem, namenjeno za čiščenje plastičnih površin in odstranjevanje madežev. Izdelek bo ohranil površine kot nove, za seboj pa pustil prijeten vonj. Z njim boste prihranili tako na stroških, kot na času.
pH VREDNOST IZDELKA: 11,3 .
UPORABA: Koncentriran izdelek poškropite direktno na čisto krpico, pustite delovati kratek čas, ter obrišite. Dozirno plastenko brez težav spet napolnite in jo večkrat uporabite.
doziranje:  Doziranje je odvisno od količine umazanije na površinah. Uporablja se koncentriran izdelek približno 4 brizge na uporabo.
Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh matiranih, svetlečih in profiliranih površin, ali prevlekah iz umetnih snovi v notranjih in zunanjih prostorih. Najprimernejši je za čiščenje šolskih, delovnih in vrtnih miz, vrat, omar, polic, stenskih oblog, kuhinjske opreme in fitnes naprav v vrtcih, šolah, pisarnah, hotelih in športnih objektih. Še posebej učinkovit je pri čiščenju PVC oken in vrat.  Ni primeren za uporabo na pleksi steklu in barvanih materialih.
UČINEK: TANEX power je večnamensko zmogljivo čistilo za površine, katero učinkovito odstrani madeže in maščobo, za seboj pa pusti prijeten vonj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Oznake: Tanex, Power, -, odstranjevalec, umazanije, iz, plastičnih, površin, 10, L, Čistila,