• Longlife Stone - zaščitni protidrsen premaz, za naravni ali umetni kamen 10 L

Longlife Stone - zaščitni protidrsen premaz, za naravni ali umetni kamen 10 L

10 L čistilne raztopine


100.45 € vključno z DDV
Brez DDV: 82.34 €

Šifra:
IW0707623

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: LONGLIFE stone je učinkovita negovalna emulzija za naravna ali umetna kamnita tla, ki varuje pred obrabo in poškodbami. Njena negovalna sestava je proti-zdrsna, ekonomična in odporna na sledi pet in umazanijo. Zaščitni film zagotavlja videz visokega sijaja že po samo enem nanosu.  
pH VREDNOST IZDELKA: 8,4.
UPORABA: Pred uporabo dobro očistimo talno površino. Nato nanesemo 2-3 plasti koncentriranega izdelka, med posameznimi nanosi pa počakamo vsaj 30 minut, da se izdelek posuši. Na večjih površinah nanašamo na vlažna tla in uporabimo 2 L izdelka za 100 m². Za odstranjevanje manjših prask uporabimo pršilo in polirni aparat, ter uporabimo 200 ml/L, pri čemer iz 1 L koncentrata dobite kar 5 L čistilne raztopine.  
Pred uporabo dobro pretresite.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah.                
Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh kamnitih tleh, naravnih ali umetnih, določenih PVC površinah, linoleju, ter športnih dvoranah. Neprimeren za uporabo na keramičnih ploščicah, ploščicah iz porcelana, kovini, lesu in tekstilu.
UČINEK: Zmogljiva negovalna emulzija, ki kamnita tla varuje pred obrabo in poškodbami, ter jim da videz visokega sijaja že samo z enim nanosom.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda
Quickstrip turbo - močen odstranjevalec zaščitnih premazov na PVC, kamnu 10 L

Quickstrip turbo - močen odstranjevalec zaščitnih premazov na PVC, kamnu 10 L

opis IZDELKA:  QUICKSTRIP turbo je izredno učinkovito čistilo, kateri uspešno odstranjuje ostanke vo..

58.90 € Brez DDV: 48.28 €Oznake: Longlife, Stone, -, zaščitni, protidrsen, premaz, , za, naravni, ali, umetni, kamen, 10, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ