• Longlife B 250 - zaščitni protidrsen premaz za mehka in lesena tla 10 L

Longlife B 250 - zaščitni protidrsen premaz za mehka in lesena tla 10 L

10 L čistilne raztopine


36.59 € vključno z DDV -55%
Brez DDV: 29.99 €
Redna cena: 82.17 €
Prihranek: 45,58 €


Šifra:
IW0702656

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: Izdelek LONGLIFE B250 ima vsestranske lastnosti, ki zmanjšujejo dodatne stroške in prihranijo na času, njegov robusten zaščitni sloj z dodatnim sijajem pa zagotavlja minimalen zdrs. Primeren je za uporabo na vseh vodoodpornih talnih površinah, še posebej na tistih, kjer se potrebuje proti-zdrsna obdelava. Tla ščiti pred obrabo in poškodbami, obenem pa jih očisti in neguje.
pH VREDNOST IZDELKA: 7,3.
UPORABA: Izdelek lahko uporabite koncentriran ali razredčen, za strojno ali ročno čiščenje, ter poliranje. Ob uporabi moramo biti pozorni na čas med nanosi izdelka, izdelek se mora med posameznimi nanosi popolnoma posušiti.
doziranje: Doziranje je odvisno od nanosa izdelka in količine umazanije na površinah.  Lahko se uporablja koncentrirano, razredčeno (10-20 ml/L, s čimer iz 1 L koncentrata dobite 100 L čistilne raztopine), ali v razpršilu (200 ml/L – iz 1 L pridobite 5 L čistilne tekočine).                  
Področja uporabe: Sredstvo se lahko uporablja na določenih tipih talnih oblog, kot so PVC, linolej, guma, naraven ali umetni kamen in lesu. Izredno primeren je za uporabo v šolah, administracijah, skladiščih in industrijski obrti. Ni primerno za uporabo na neobdelanem lesu, keramičnih ploščicah, ploščicah iz porcelana in v športnih dvoranah.
UČINEK: Večnamenski emulzijski lak je odličen za čiščenje, poliranje, ter nego talnih površin. Z občasnim nanosom zagotavlja obstojnost in lesk. Primeren je za vse vodoodporne talne površine, katere potrebujejo proti-zdrsno obdelavo.  

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda
-41%
Linax plus - odstranjevalec zaščitnih premazov na linoleju, gumi 10 L

Linax plus - odstranjevalec zaščitnih premazov na linoleju, gumi 10 L

opis IZDELKA: Univerzalno čistilo za tla, katero brez napora odstranjuje tudi najbolj trpežne filme ..

35.37 € 59.68 € Brez DDV: 28.99 €Oznake: Longlife, B, 250, -, zaščitni, protidrsen, premaz, za, mehka, in, lesena, tla, 10, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ