• Krpe CHICOPEE Durawipe light&plus, 300 lističev/rola

Krpe CHICOPEE Durawipe light&plus, 300 lističev/rola


60.72 € vključno z DDV
Brez DDV: 49.77 €

Šifra:
PGI84582

Razpoložljivost:
Ni na zalogi


- +

DuraWipe Plus krpice/brisačke predstavljajo perfektno rešitev za vsa industrijska opravila. Izbira DuraWipe krpic/brisačk  omogoča ne le superiorno čiščenje, pač pa tudi vzdržljivost. To pomeni, da prekosijo vse vrste papirnatih krpic oz. brisač. Idealne so za vse vrste industrijskih opravil, od brisanja rok do čiščenja strojev in brisanja površin. Uporabljamo jih lahko v kombinaciji z vodo, s čistili ali topili, ne da bi se izgubila učinkovitost ali vzdržljivost.
LASTNOSTI:
- DuraWipe nivo predstavlja vzdržljivost in obstojnost, tako zmočenih kot suhih. S tem se uvrščajo med idealne industrijkse čistilne pripomočke (krpe/brisače), z različnimi oblikami, da najbolje zadostijo vašim konkretnim potrebam.
- Zahvaljujoč njihovi edinstveni strukturi so zmožni hitro in učinkovito absorbirati in odstraniti tekočine. S svojo izjemno obstojnost vam bistveno zmanjšujejo odpad in s tem povezane stroške.
- Odporni na čistila in s tem ustrezni za vaš izbor čistil, ne da bi se ob tem zmanjšala njihova učinkovitost in obstojnost.

Dimenzije lističev: 37 x 33 cmNapišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Krpe, CHICOPEE, Durawipe, light&plus, , 300, lističev/rola, Pripomočki, za, čiščenje,