×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Domestos Pine fresh 750 ml

  Šifra: HE1213

  OPIS IZDELKA: Univerzalno čistilo Pine freshUPORABA: Otroku varen zamašek.Odpiranje: Pritisnite varovalo ob strani zamaška in o.... preberi več

  -25.00%
  Prihranek: 0,92 €
  2,75 € 3,66 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 2,25 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  OPIS IZDELKA: Univerzalno čistilo Pine fresh

  UPORABA: Otroku varen zamašek.Odpiranje: Pritisnite varovalo ob strani zamaška in obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca.Po uporabi: Postavite zamašek na prejšnje mesto in obrnite v smeri urinega kazalca dokler ne slišite klika.Uporaba nerazredčenega za dezinfekcijo in nadaljnje uničenje bakterij:WC školjka: pobrizgajte pod rob školjke (okoli 80ml) in pustite delovati 15 minut. Za uničenje bakterij in odstranjevanje madežev pustite delovati čez noč.Odtočne cevi v kuhinji/kopalnici: vbrizgajte v cev in pustite delovati 5 minut, da dezinficirate in uničite neprijeten vonj.Pomivalno korito: vbrizgajte v ustje odtočne cevi; pustite delovati 5 minut in nato temeljito splaknite.Uporaba razredčenega za dezinfekcijo:Tla in delovne površine, razredčite 120 ml Domestosa v 5 l vode. Ni potrebno izpirati.
  Na tleh ne uporabljajte nerazredčenega. Krpe in gobice za čiščenje, razredčite v 120 ml Domestosa in pol vedra vode ter namakajte 30 minut
  Uporaba razredčenega za beljenje:Razredčite 120 ml Domestosa v 5 l vode, namakajte čez noč. Po uporabi splaknite.Vedno uporabljajte plastično vedro. Primeren za uporabo v domovih z greznico.

  Ne uporabljajte na emajliranih površinah prevlečenih s kovino (krom/zlato). Ne uporabljajte nerazredčenega na tleh. Ne uporabljajte na volni, svili, barvnih tkaninah, ročno izdelanih tkaninah, usnju ter ostalih občutljivih in površinsko obdelanih materialih (npr. nevnetljivo). Vedno preverite etiketo na oblačilu pred uporabo. Pazite, da se ne polije po tkanini/pohištvu/preprogi, ker bo prišlo do škode. Vedno pobrišite, če se kje polije in temeljito izperite s čisto vodo. Po uporabi si umijte roke.Opozorila: Dražilno. Okolju nevarno.OPOZORILO! Ne mešati s kislinami in drugimi čistili zaradi možnosti nastanka nevarnih plinov (klor).Draži oči in kožo. Zelo strupeno za vodne organizme. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi in kožo. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljajte le kot je navedeno. Preprečiti izpust neposredno v okolje. Hraniti v hladnem prostoru in v pokončnem položaju. Hraniti samo v originalni embalaži.

  OPOZORILO


  Nevarno.
  H290 – Lahko je jedko za kovine.
  H314 – Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči.
  H410 - Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
  Vsebuje : natrijev hipoklorit (Sodium Hypochlorite).

  Povezani izdelki