• Apesin SDR SAN - dezinfekcija za sanitarije in kopalnice 10 L

Apesin SDR SAN - dezinfekcija za sanitarije in kopalnice 10 L

4000 L čistilne raztopine


83.23 € vključno z DDV
Brez DDV: 68.22 €

Šifra:
IW0709664

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

OPIS IZDELKA: Dezinfekcijsko in čistilno sredstvo za kopališča in sanitarne prostore, katerega nov koncipiran proizvod ustreza zahtevam smernic o biocidih ter istočasno omogoča uporabniku varno uporabo za zadovoljevanje higienskih zahtev.  
pH VREDNOST IZDELKA: ca. 0,5.
UPORABA:  Za čiščenje sanitarij površino dobro izplahnite, nato izdelek nanesite s čisto krpo. Za dezinfekcijo ga pustite učinkovati 15 minut.
DOZIRANJE: Za hitro dezinfekcijo in čiščenje kadi in umivalnikov: uporabljati koncentrat. S filcem, gobo ali krpo očistite predmete, ter pustite delovati eno minuto. Paziti na popolno pokritost s čistilom (npr. 40 ml/m2). Po uporabi pribor za čiščenje dobro oprati z vodo. Za dezinfekcijo v sanitarnem področju (max. čas delovanja 30 min) in istočasno čiščenje:  z  2 % raztopino obrišite površino. Samo za čiščenje brez namenske dezinfekcije: z 0,5 % raztopino na običajen način obrišite.
Področja uporabe: za čiščenje in razkuževanje v celotnem kopališkem in sanitarnem področju, npr. v kliničnih, javnih in zasebnih bazenih, kopalnicah, umivalnih in toaletnih prostorih za vse na kisline odporne materiale, kopalne in zdravilne kadi, bideje, umivalnike,
WC-je, armature, keramične ploščice itd. Zaradi hitre in dobre vodotopnosti sestavin, ga je možno popolnoma sprati, zato je posebej primeren za uporabo v mokrih prostorih. Sredstvo ni primerno za marmor, emajl, najlon in druge kislinsko neodporne materiale.
UČINEK:  Hitro delujoče tekoče dezinfekcijsko sredstvo, ki deluje baktericidno, fungicidno in virucidno.



NEVARNO
Lahko je jedko za kovine.
Povzroča draženje kože.
Povzroča hude poškodbe oči.
Hraniti zunaj dosega otrok.
Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/zaščito za obraz.
PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko mila in vode.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Odstraniti vsebino/posodo  pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov

Varnostni list je voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.  Proizvod ne sme zmrzniti.
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA: 100 g vsebuje: 5,6 g L-(+) mlečne kisline, 5 - 15 % anionskih površinsko aktivnih snovi, dišave, BUTILFENIL METILPROPIONAL, HEKSIL CINAMAL

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Apesin, SDR, SAN, -, dezinfekcija, za, sanitarije, in, kopalnice, 10, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ