Sesalec za vodo in prah Sprintus N 77/3 E


901.58 € vključno z DDV
Brez DDV: 739.00 €

Šifra:
ISP103.001

Razpoložljivost:
Na zalogi


- +

N77/3E- mokro/suhi sesalec iz nerjavečega jekla, s 3-emi posamezno nastavljivimi turbinami, 77 L volumen rezervoarja

V kolikor imate resnično velike dnevne potrebe čiščenja in iščete izjemno zmogljiv mokro/suhi sesalec, ste ga pravkar našli. N77/3E vas bo navdušil in zadostil vsem vašim potrebam, saj ga je možno prilagajati posamezni situaciji (možnost nastavljanja 3 turbin,…).

Odličen stroj za profesionalne čistilne servise, za vzdrževalno čiščenje objektov, delavnic in v prehranski industriji. Nekatere izmed njegovih prednostnih komponent so: 3 turbine za prilagajanje sesalne moči, prašni filter za fine delce, sesalna vrečka iz flisa in komplet pripomočkov, zaradi katerih vas bo njegov doseg čiščenja navdušil.

Predstavljamo vam ekstremno vzdržljiv, kompakten, visoko zmogljiv in enostavno prilagodljiv mokro/suhi sesalec iz nerjavečega jekla, ki je bil konceptualno zasnovan za čezmerne delovne potrebe.

Izjemno priročna funkcija nagiba rezervoarja omogoča hitro in enostavno praznjenje. Vzdržljivo, robustno podvozje z velikimi gumijastimi kolesi na kovinskih nosilcih, zagotavlja delo brez nepotrebnih težav, tudi na zelo občutljivih površinah. S tremi, posamezno nastavljivimi turbinami in njihovo enormno zalogo moči, sesalec prilagaja moč glede na delovne potrebe.

Na voljo je tudi dodaten nastavek/šoba z 650 mm za mokra tla, ki se montira na podvozje, upravlja pa se iz zadnje strani naprave, kjer je nameščena temu namenjen nožna pedalka.

Lastnosti:

3 individualno nastavljive turbine.

15 m dolg priklopni kabel za efektivno delo.

Robustno podvozje s stabilnimi, velikimi gumijastimi kolesi.

Funkcija enostavnega praznjenja, zaradi možnosti nagibanja kontejnerja/rezervoarja.

Enostavno menjavanje gumijastih ščetk, brez uporabe orodja.

Na okvirju podvozja nameščeni priročen razdelek za shranjevanje pripomočkov in sesalne cevi.

Enostavno upravljanje dodatne šobe za mokra tla, s priročno nožno stopalko (brez nepotrebnega sklanjanja).

TEHNIČNI PODATKI:

priključna moč: 220-240 V / 50 Hz

moč motorja: 3300 W

število turbin: 3

max. sesanja: 210 mbar

pretok: 3 x 54 L/s

volumen rezervoarja: 77 L

material rezervoarja/ohišja: nerjaveče jeklo

dolžina električnega kabla: 15 m

dolžina sesalne cevi: 3 m

fi cevi: 38 mm

teža: 27,5 kg

velikost: 59x62x95 cm

Standardna oprema:

aluminijasta sesalna cev (2x0,5 m) premera 38 mm, 3 m sesalne cevi, nastavek za mokro sesanje 450 mm, nastavek/šoba za suho sesanje 450 mm, nastavek za sesanje fug/špranj, nastavek za sesanje pohištva, prašni filter za fine delce, sesalna vrečka iz flisa, 15 m črnega električnega kabla.

Dodatna oprema:

sesalne vrečke iz flisa (5 kos), kovinska šoba/nastavek 450 mm, nastavek/šoba z 650 mm za mokra tla, kombi šoba 307 mm, 15 m komplet sesalne cevi, 3 m antistatična sesalna cev, set nadomestnih krtač za nastavek za suho sesanje 450 mm, set nadomestnih gumic za nastavek za mokro sesanje 450 mm.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda