×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Timber Lamitan - protidrsna nevidna zaščita in negovalec lesenih površin (laminat, parket...) 1 L

  Šifra: IW0713338

  opis IZDELKA: TIMBER lamitan je izredno učinkovito čistilno sredstvo, primerno za vse vodoodporne površine iz lesa. Visoko uč.... preberi več

  pH vrednost čistila: 4

  ph-4
  -19.11%
  Prihranek: 1,74 €
  7,38 € 9,13 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 6,05 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: TIMBER lamitan je izredno učinkovito čistilno sredstvo, primerno za vse vodoodporne površine iz lesa. Visoko učinkovita formula izdelka na površinah ustvari neviden zaščitni film, ki površine naredi protizdrsne, obenem pa ohranja njihov naraven videz. Z njegovo redno uporabo se ustvari zaščitni film, ki nudi odličen videz površin, zato površin ni potrebno dodatno polirati. Tudi izpostavljeni stični predeli na parketu ali laminatu so ob redni uporabi čistila uspešno zaščiteni pred vpijanjem vlage.

  pH VREDNOST IZDELKA: 3,6.
  UPORABA: Izdelek nanesite na krpo, ter obrišite želene površine.
  doziranje: Doziranje je odvisno od količine umazanije na površinah. Priporoča se uporaba 10-20 ml/L, pri tem pa iz 1 L izdelka dobite kar 100 L čistilne raztopine.
  Področja uporabe: Izdelek je odličen za čiščenje in vzdrževanje vseh visoko kvalitetnih trdnih talnih oblog, ki so dovzetne za vpijanje vlage in nabrekanje. Predvsem primerno za laminat, neobdelane lesene prevleke in tla iz plute.
  UČINEK: Učinkovito zaščitno sredstvo za nego lesenih vodoodpornih površin, katero varuje pred vlago in nabrekanjem, ter površinam daje naraven videz.

  Povezani izdelki