×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Sanet Tasanit - odstranjevalec vodnega kamna 1 L

  Šifra: IW713118

  opis IZDELKA: Izredno učinkovito čistilo, namenjeno za vsakodnevno vzdrževanje čistoče, kot intenzivno čiščenje sanitarnih.... preberi več

  pH vrednost čistila: 1

  ph-1
  6,36 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 5,21 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: Izredno učinkovito čistilo, namenjeno za vsakodnevno vzdrževanje čistoče, kot intenzivno čiščenje sanitarnih prostorov. Zahvaljujoč zmogljivi formulaciji čistila, katera ne poškoduje površin, boste s tem izdelkom prihranili na stroških in času.

  pH VREDNOST IZDELKA: 0,5.

  UPORABA: Za mokro čiščenje tal in ostalih površin uporabite čisto krpo, močo ali čistilni aparat. Za čiščenje pisoarjev in stranišč uporabite nerazredčen izdelek, katerega pustite delovati nekaj minut, nato pa površino temeljito sperite s čisto vodo.

  doziranje: Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Izdelek se lahko uporablja razredčen ali v koncentrirani obliki. Za čiščenje talnih površin se uporablja raztopina 2,5-25 ml/L. Iz 1 L koncentrata dobite kar 400 L čistilne raztopine.

  Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh kislinsko odpornih površinah v kopalnih in sanitarnih prostorih, kot so ploščice, kromirane armature, porcelan, nerjaveče jeklo, kamnite predmete, ploščice iz gume itd. Ni primeren za uporabo na kislinsko občutljivih naravnih kamnih (npr. marmor) in emajl.

  UČINEK: Zmogljiv, varčen izdelek brez barvil, kateri učinkovito očisti in ohranja sveže vse sanitarne površine.

  Video


  OPOZORILA

  H315 Povzroča draženje kože.
  H319 Povzroča hudo draženje oči.
  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  P264 Po uporabi temeljito umiti roke.
  P280 Nositi zaščitne rokavice/ zaščito za oči/ zaščito za obraz.
  P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
  P501 Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

  Povezani izdelki