×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Sanet Perfect - sanitarno čistilo in odstranjevalec vodnega kamna 1 L

  Šifra: IW0712482

  OPIS IZDELKA: SANET perfect je visoko zmogljivo vzdrževalno čistilo in sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna z izjemnimi okol.... preberi več

  pH vrednost čistila: 1

  ph-1
  7,94 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 6,51 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  OPIS IZDELKA: SANET perfect je visoko zmogljivo vzdrževalno čistilo in sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna z izjemnimi okoljskimi lastnostmi. S spoštovanjem bioloških ciklov skrbi za zdravje ljudi in varnost čistilnega osebja.

  pH VREDNOST IZDELKA: 1.

  UPORABA: Izdelek razpršite direktno na površino ali na to namenjeno krpo, pustite nekaj časa učinkovati, nato obrišite.

  Doziranje: Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Priporočena količina za vzdrževalno čiščenje, ročno in strojno čiščenje je 2,5 – 25 ml/l vode. Za odstranjevanje vodnega kamna, obstojne umazanije in straniščnih školjk uporabite koncentrat. Pustite delovati nekaj časa in nato sperite s čisto vodo.

  Področja uporabe: Primerno za uporabo na vseh kislinsko odpornih površinah v kopalnicah in sanitarnih površinah (ploščicah, kromiranih površinah, porcelanu, keramiki, PVC-ju, linoleju, gumi). Ni primerno za uporabo na kamnu neodpornemu na kisline (npr. marmorju), lesu in tekstilu, ter na plastiki.

  UČINEK: Zmogljivo čistilo za sanitarne prostore, s katerim se boste v trenutku rešili trdovratnih ostankov vodnega kamna in vodnih madežev, obenem pa pustili prostor dišeč in svež.

  OPOZORILA

  H319 Povzroča hudo draženje oči.
  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  P264 Po uporabi temeljito umiti roke.
  P280 Nositi zaščitne rokavice/ zaščito za oči/ zaščito za obraz.
  P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
  P501 Popolnoma prazno embalažo odvrzite med posebne odpadke.

  Povezani izdelki