×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Sanet Ivecid - močno odišavljeno sanitarno čistilo 10 L

  Šifra: IW402254

  opis IZDELKA: Učinkovito čistilo za sanitarne prostore z izredno emulgacijsko močjo. Je nežno do materialov in za seboj ne pu.... preberi več

  pH vrednost čistila: 4

  ph-4
  79,41 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 65,09 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: Učinkovito čistilo za sanitarne prostore z izredno emulgacijsko močjo. Je nežno do materialov in za seboj ne pušča sledi, le prijeten vonj po mošusu, cvetju in lesu.

  pH VREDNOST IZDELKA: 4,1.

  UPORABA: Izdelek se lahko uporablja za mokro brisanje, ter za vlažne čistilne postopke, kjer razredčen izdelek nanesete na površino in ga obrišete s čisto krpo ali močo. Uporablja se tudi za čiščenje sanitarij, pri čemer pustite nerazredčen izdelek delovati nekaj minut, nato pa ga temeljito sperite.

  doziranje: Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Priporočena količina je 5-20 ml/L. Iz 1 L koncentrata tako dobite kar 200 L čistilne raztopine.

  Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh alkalno in vodoodpornih površinah v sanitarnih prostorih. Neprimeren je za uporabo na naravnem/umetnem kamnu, kateri je neodporen na kisline, ter neobdelanem lesu.

  UČINEK: Zmogljivo dišeče sanitarno čistilo, katero preprečuje nalaganje apnenca in učinkovito očisti površine, za seboj pa pusti prijeten vonj.

  OPOZORILA

  Vsebuje: Isoeugenol (INCI). Lahko povzroči alergijski odziv.

  Povezani izdelki