×

KOŠARICA

Skupaj brez DDV 0,00 €
SKUPAJ 0,00 €

ProfiTreat ALG - za uničevanje plesni in alg 500 ml

Šifra: TK002646

Povsod, kjer je stalno prisotna vlaga, obstaja nevarnost za nastanek alg in plesni. Ker te niso samo neprivlačne za pogled, ampak.... preberi več

-30.00%
Prihranek: 2,26 €
5,26 € 7,52 €

z vključenim DDV

Brez DDV: 4,31 €

Ikona Izdelek je na zalogi

Opis izdelka

Povsod, kjer je stalno prisotna vlaga, obstaja nevarnost za nastanek alg in plesni. Ker te niso samo neprivlačne za pogled, ampak so lahko tudi nevarne za zdravje, je pomembno, da jih čim prej odstranimo in hkrati poskrbimo, da se bodo težje ponovno pojavile. Odstranjevanje alg in plesni s klasičnimi čistili ima kratkotrajnejši učinek, saj kljub čiščenju na površini ostanejo delci alg in plesni nepoškodovani, iz njih pa hitro zrastejo nove obloge, zlasti na poroznih površinah (npr. fuge med keramičnimi ploščicami), kjer je njihovo odstranjevanje še težje.
Čistilo ProfiTreat ALG je več kot čistilo: zatre in popolnoma odstrani vse alge in plesni ter deluje biocidno, zato za dalj časa prepreči njihovo ponovno rast na očiščeni površini. Uporabljamo ga brez predhodnega čiščenja površin in pogosto že en sam nanos ProfiTreat ALG zadostuje za popolno očiščenje površin.
ProfiTreat ALG je primeren za uporabo na vseh vrstah površin – stenah, zidovih, fasadah, površinah, obloženih s keramičnimi ploščicami v kuhinjah, kopalnicah, garažah,... Čistilo ProfiTreat ALG vsebuje klor, zato pri njegovi uporabi priporočamo uporabo zaščitnih sredstev (delovna obleka, rokavice, zaščita za oči).

Povezani izdelki