×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  NanoTreat WOOD 250 ml

  Šifra: TK008944

  Les je naraven material in je precej občutljiv, zato ga skoraj vedno zaščitimo z lakom ali drugimi premazi. Žal taka zaščita.... preberi več

  pH vrednost čistila: 4

  ph-4
  -20.00%
  Prihranek: 1,58 €
  6,32 € 7,90 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 5,18 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  Les je naraven material in je precej občutljiv, zato ga skoraj vedno zaščitimo z lakom ali drugimi premazi. Žal taka zaščita ni niti trajna niti popolna. Ob uporabi in izpostavljenosti soncu in vlagi se tanka zaščitna plast poškoduje. Skozi razpoke, ki so neopazne za oko, lahko v les prodira vlaga, nepravilnosti na površini pa so idealno oprijemališče za delce prahu in druge umazanije. Lesene površine izgubijo lesk, vlaga pa lahko povzroči v lesu nepopravljivo škodo.
  S čistilom NanoTreat WOOD lahko pohištvo, vrtne garniture in druge lesene površine učinkovito očistimo in zaščitimo.
  Sestavine čistila najprej odstranijo vso umazanijo, nato pa se na očiščeni površini ustvari tanek zaščitni sloj. Ta zadržuje UV žarke in odbija vodo ter tako leseno površino dodatno zaščiti.
  Na leseno površino, ki smo jo očistili in zaščitili s čistilom NanoTreat WOOD, se bodo prah, prstni odtisi in druga umazanija težje prijeli, zato jih bo treba čistiti manj pogosto, za čiščenje pa zadostuje že poteg z vlažno krpo. Poleg učinkovitega in enostavnega čiščenja ter zaščite lesenih površin pred prahom, umazanijo in prstnimi odtisi čistilno sredstvo NanoTreat WOOD zagotavlja očiščeni površini sijaj in prijeten vonj.

  OPOZORILA

  H318: Povzroča hude poškodbe oči.
  H315: Povzroča draženje kože.
  P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  P103: Pred uporabo preberite etiketo.
  P264: Po uporabi temeljito umiti roke pod tekočo vodo.
  P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči.
  P305 + P351 + P338: PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstraniti kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P310: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika

  Povezani izdelki