×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  NanoTreat KITCHEN 400 ml

  Šifra: TK009099

  Kuhinja je tisti del vsakega stanovanja in hiπe, ki je najbolj izpostavljen vsem vrstam umazanije: vodni kamen, vse vrste hrane i.... preberi več

  pH vrednost čistila: 10

  ph-10
  -20.00%
  Prihranek: 1,98 €
  7,92 € 9,90 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 6,49 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  Kuhinja je tisti del vsakega stanovanja in hiπe, ki je najbolj izpostavljen vsem vrstam umazanije: vodni kamen, vse vrste hrane in predvsem maščoba. Mnogih površin ne čistimo zelo pogosto (kuhinjske nape), ali pa so težje dosegljive, zato se umazanija na njih zasuši. Vse to čiščenje površin v kuhinji še oteži, zato potrebujemo čistilo, kakršno je NanoTreat KITCHEN. Namenjeno je razmaščevanju in čiščenju površin ob kuhalnih ploščah, kuhinjskih nap, pultov in vrat pečic (ni pa primerno za čiščenje notranjosti pečic).
  Ker so maščobe najpogostejša umazanija na kuhinjskih površinah, ima čistilo NanoTreat KITCHEN tako sestavo, da zelo učinkovito topi maščobo in trdovratne madeže. Pri čiščenju s čistilom NanoTreat KITCHEN se na površini že po prvi uporabi naredi zaščitni sloj. Tako se vsa umazanija, ki pride na kuhinjske površine, teh ne more dobro oprijeti in jo zato zlahka očistimo zgolj z majhnim nanosom čistila NanoTreat KITCHEN in brisanjem z mehko krpo.

  OPOZORILA

  H318: Povzroča hude poškodbe oči.
  P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  P103: Pred uporabo preberite etiketo.
  P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči.
  P305 + P351 + P338: PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstraniti kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P310: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

  Povezani izdelki