×

KOŠARICA

Skupaj brez DDV 0,00 €
SKUPAJ 0,00 €

NanoTreat BATHROOM 400 ml

Šifra: TK008917

V kopalnici so površine iz raznih materialov: keramike, stekla, kromiranih kovin, plastike, ... Na vseh teh površinah se nabiraj.... preberi več

pH vrednost čistila: 2

ph-2
-20.00%
Prihranek: 1,98 €
7,92 € 9,90 €

z vključenim DDV

Brez DDV: 6,49 €

Ikona Izdelek je na zalogi

Opis izdelka

V kopalnici so površine iz raznih materialov: keramike, stekla, kromiranih kovin, plastike, ... Na vseh teh površinah se nabirajo obloge vodnega kamna in ostanki sredstev za osebno higieno (milo, šampon, gel za prhanje, pena za britje, ...).
Kopalnica je eden od prostorov v domu, ki jih najpogosteje čistimo, zato mora biti čistilo tako, da zagotavlja enostavno in učinkovito čiščenje. NanoTreat BATHROOM poleg tega očiščene površine dodatno zaščiti, zaradi česar se površina počasneje umaže, naslednje čiščenje pa je še hitrejše in enostavnejše; pogosto zadostuje čiščenje z mokro krpo.
Za učinkovito čiščenje vseh površin v kopalnici (izjema so površine iz marmorja, apnenca in emajlirane površine) ne potrebujete množice čistil, saj NanoTreat BATHROOM združuje funkcionalnost čistil, specializiranih za en sam tip površine.
Z vsakim čiščenjem s čistilom NanoTreat BATHROOM je čiščenje še učinkovitejše. Čistilo namreč vsebuje delce, ki zapolnijo mikroskopske nepravilnosti in poškodbe na površinah ter jih prevlečejo z nevidno plastjo, ki odbija vodo. Po čiščenju vodne kapljice zlahka spolzijo s površine skupaj z umazanijo. Po čiščenju s čistilom NanoTreat BATHROOM se površine hitro sušijo in jih ni treba brisati s suho krpo, so bleščeče in sijoče dlje časa, čistiti jih je treba manj pogosto, zato porabimo manj čistila.

Povezani izdelki