×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Inoxol complete - negovalec in zaščita kovinskih površin 750 mL

  Šifra: IW0713792

  opis IZDELKA: Izdelek za nego površin iz nerjavečega jekla, katerega sestava brez parafinskega olja pomaga pri negi, sijaju in z.... preberi več

  pH vrednost čistila: 4

  ph-4
  -15.00%
  Prihranek: 3,05 €
  17,29 € 20,34 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 14,17 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: Izdelek za nego površin iz nerjavečega jekla, katerega sestava brez parafinskega olja pomaga pri negi, sijaju in zaščiti kovinskih površin. Hitro in učinkovito odstranjuje umazanijo, prstne odtise, prah, razbarvanja, proge in madeže, ter ohranja površine kot nove.

  pH VREDNOST IZDELKA: 4.

  UPORABA: Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Manjšo količino razpršite na mehko krpo, ter do suhega obrišite želene površine. Za visok sijaj uporabite suho krpo.

  doziranje: Doziranje je odvisno od količine umazanije, uporablja pa se približno 2-4 ml/m². 750 ml izdelka zadostuje za čiščenje 250 m² površin.

  Področja uporabe: Primerno za uporabo na vseh kovinskih površinah (razen na pomivalnih koritih) iz nerjavečega jekla, anodnem aluminiju ali bakru, kot tudi na pultih, vratih, dvigalih, štukaturah, okenskih okvirjih in inštalacijah.

  UČINEK: Izredno učinkovit izdelek za nego površin iz nerjavečega jekla, z uporabo katerega bodo površine varne pred razbarvanjem, madeži in progami, prstnimi odtisi ter umazanijo, obenem pa bodo ohranile visok sijaj.

  OPOZORILO

  Povezani izdelki