×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Green Care Tanex Allround 4v1 - ekološko biološko razgradljivo močno univerzalno čistilo 1 L

  Šifra: IW0713327

  opis IZDELKA: Vsestransko univerzalno ekološko čistilo TANEX allround 4v1 je primerno za čiščenje vseh vrst vodoodpornih tal.... preberi več

  pH vrednost čistila: 9

  ph-9
  10,59 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 8,68 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: Vsestransko univerzalno ekološko čistilo TANEX allround 4v1 je primerno za čiščenje vseh vrst vodoodpornih tal in drugih površin. Je visoko omočljivo in s tem zelo primerno za vsakodnevno vzdrževalno čiščenje, kot tudi intenzivno čiščenje. Odlično se obnese pri čiščenju obrabljenih polimernih premazov, pri tem pa površino pusti homogeno in jo pripravi na zaporedno uporabo novih plasti.

  pH VREDNOST IZDELKA: 9,1.

  UPORABA:
  Vzdrževalno čiščenje - Zaradi rahlo alkalne formule je TANEX allround idealen za vsakodnevno čiščenje tal, tudi zelo umazanih površin.
  Intenzivno čiščenje - Ob močnejši umazaniji se TANEX allround lahko uporabi kot učinkovito sredstvo za intenzivno čiščenje.
  Čiščenje pred predajo - Zmogljiv TANEX allround je idealen tudi za čiščenje pred primopredajo in za odstranjevanje proizvodnih ostankov na novih talnih oblogah.
  Obnova polimernih premazov: TANEX allround omogoča čiščenje obrabljenih polimernih premazov za dosego homogene površine, z zaporedn nanašanjem novih slojev.
  Za mokro čiščenje tal uporabite čisti mop ali čistilni stroj in razredčen izdelek, katerega pustite delovati približno 10 minut, nato površino zdrgnite in obrišite z mokro krpo ali vodnim sesalnikom. Za čiščenje preostalih površin uporabite čisto krpo.
  Doziranje: Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Za čiščenje tal in površinsko čiščenje se uporablja raztopina 2,5–7,5 ml/L. Iz 1 L koncentrata dobite kar 400 L čistilne raztopine. Za intenzivno čiščenje se uporablja 20 ml/L izdelka, pri tem pa iz 1 L koncentrata dobite kar 50 L čistilne
  raztopine.

  Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh vodoodpornih površinah in elastičnih talnih oblogah, naravnem in umetnem kamnu, betonu in lakiranih površinah. Ni primerno za uporabo na neobdelanem lesu in akrilnem steklu.

  UČINEK: Univerzalno čistilo 4v1, primerno za čiščenje raznoraznih površin. Primerno je za vsakodnevno vzdrževalno čiščenje in intenzivno čiščenje. Zaradi minimalnega penjenja je primerno za uporabo v čistilnih avtomatih.

  Povezani izdelki