×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Grease perfect - ekološki odstranjevalec maščob v kuhinjah 5 L

  Šifra: IW0712574

  opis IZDELKA: Visoko učinkovito, biološko razgradljivo EKOLOŠKO ČISTILO za kuhinje, s certifikatom Cradle to Cradle (C2C)*, ki.... preberi več

  pH vrednost čistila: 11

  ph-11
  -15.00%
  Prihranek: 7,55 €
  42,79 € 50,34 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 35,07 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  opis IZDELKA: Visoko učinkovito, biološko razgradljivo EKOLOŠKO ČISTILO za kuhinje, s certifikatom Cradle to Cradle (C2C)*, ki zagotavlja ohranitev naravnega okolja in odgovorno ravnanje do prihodnjih generacij. Hitro in učinkovito ostrani ostanke olja in mastne madeže na vseh vodoodpornih in alkalno odpornih površinah, ter talnih oblogah. Izjemno je primerno za čiščenje trdovratne umazanije v pečicah in žarih. Čistilo je ustvarjeno iz obnovljivih virov in ni parfumirano, tako, da je odlično za čiščenje površin, na katerih se pripravlja hrana. Odlično razmaščevalno sredstvo za kuhinje s priročnim mobilnim dozirnim sistemom, ki se zaradi svoje posebne kombinacije površinsko aktivnih snovi, uspešno bori proti maščobi in trdovratnim madežem v vseh kuhinjskih obratih. Izdelek je preprost za uporabo, cenovno ugoden in narejen iz pretežno obnovljivih virov.

  *Cradle to Cradle™ standard proizvodov je znanstveno zasnovana oznaka kvalitete proizvodov, pod upraviteljstvom neprofitnega inštituta za inovacije proizvodov Cradle to Cradle. Program C2C certificiranih proizvodov potrjuje kriterije v 5-ih različnih kategorijah: vpliv uporabljenih materialov na zdravje, izkoriščenost materialov, obnovljivi viri energije in upravljanje z ogljikovim dioksidom, zaloge vode in socialna pravičnost.

  pH VREDNOST IZDELKA: 11.
  UPORABA: Čistilo se lahko uporablja kot gotovo čistilo v pršilki ali posodi. Nerazredčenega uporabljamo s pršilko, sredstvo v posodi pa uporabimo za ponovno polnjenje pršilk ali za redčenje. Brez težav ga lahko uporabimo tudi v vročih pečicah ali na vročih žarih (do max. 50 °C).
  doziranje: Doziranje je odvisno od stopnje umazanije. Lahko se ga uporablja koncentriranega ali razredčenega v razmerju 10–100 ml/L. Iz 1 L koncentrata dobite kar 100 L čistilne raztopine.
  Področja uporabe: Izdelek se lahko uporablja na vseh površinah, kjer se pripravlja hrana; npr. na kuhinjskih površinah, rezalnikih, hladilnikih, pomivalnih koritih, kuhinjskih aparatih, napah, pečicah, mikrovalovnih pečicah, ter alkalno odpornih tleh. Primeren je tudi za čiščenje plastičnih površin, kot so okenski
  okvirji in vrata.
  UČINEK: Izredno učinkovit kuhinjski odstranjevalec maščob, s katerim hitro odstranite ostanke olja in mastne madeže na vseh kuhinjskih površinah, ter talnih oblogah.

  OPOZORILO

  Pozor

  H319 Povzroča hudo draženje oči.
  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  P260 Ne vdihavati meglice.
  P264 Po uporabi temeljito umiti kožo.
  P280 Nositi zaščitne rokavice/ zaščito za oči/ zaščito za obraz.
  P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
  P501 Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.


  Povezani izdelki