×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Cream lemon 500 ml

  Šifra: IW0715800

  OPIS IZDELKA: Je ekološko oblikovana čistilna krema za trde površine v sanitarnem in prehrambenem sektorju. Zagotavlja močno .... preberi več

  pH vrednost čistila: 10

  ph-10
  -30.00%
  Prihranek: 1,50 €
  3,49 € 4,99 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 2,86 €

  IkonaIzdelek ni na zalogi. Prosimo pošljite nam povpraševanje.

  Opis izdelka

  OPIS IZDELKA:
  Je ekološko oblikovana čistilna krema za trde površine v sanitarnem in prehrambenem sektorju. Zagotavlja močno čiščenje zaradi 75 % površinsko aktivnih snovi na osnovi evropskega repičnega olja, ob spoštovanju bioloških ciklov, skrbi za zdravje ljudi in varnost čistilnega osebja.
  Hkrati povečuje varnost pri delu – v primerjavi s trenutnimi izdelki je manj agresiven za roke – hitro odstrani trdovratno umazanijo/luske brez prask na površini zahvaljujoč optimizirani fini zrnatosti marmornega prahu in brez mikroplastike.
  Nizki stroški uporabe - v nasprotju z drugimi čistili je potrebna le majhna količina izdelka.

  pH VREDNOST IZDELKA: 10

  DOZIRANJE: nanesite nekaj kapljic neposredno na umazano površino ali nanesite nekaj kapljic na vlažno, mehko krpo in zdrgnite površino. Dobro sperite. Ne uporabljajte grobe krpe.

  Področja uporabe: idealno za čiščenje vseh keramičnih, emajliranih in nerjavečih površin v kuhinjah in sanitarnih prostorih. Bodite previdni pri občutljivih plastičnih površinah: sijoče površine lahko zbledijo, matirane lahko postanejo svetleče.

  Povezani izdelki