×

KOŠARICA

Skupaj brez DDV 0,00 €
SKUPAJ 0,00 €

Apesin Rapid 2 L

Šifra: IW0713181

OPIS IZDELKA: Zmogljivo, hitro delujoče sredstvo za dezinfekcijo, katero deluje baktericidno, fungicidno, tuberkulocidno, obenem .... preberi več

pH vrednost čistila: 10

ph-10
-15.00%
Prihranek: 10,83 €
61,39 € 72,22 €

z vključenim DDV

Brez DDV: 50,32 €

Ikona Izdelek ni na zalogi. Prosimo pošljite nam povpraševanje.

Opis izdelka

OPIS IZDELKA: Zmogljivo, hitro delujoče sredstvo za dezinfekcijo, katero deluje baktericidno, fungicidno, tuberkulocidno, obenem pa inaktivira viruse.
pH VREDNOST IZDELKA: ca. 10,5.
UPORABA: Površino namenjeno za dezinfekcijo popolnoma obrišemo s pripravljeno delovno raztopino. Opremo kot tudi dezinficirane površine po priporočenem času delovanja dobro očistimo z vodo. Primeren za vse vrste mokrega čiščenja. Paziti na popolno pokritost s čistilom (npr. 40 ml/m²).
DOZIRANJE: Pri 0,25% doziranju en dozirni lonček na 8 L vode. Primeren za vse vrste mokrega čiščenja.
Področja uporabe: Primeren za uporabo na vseh vodoodpornih materialih na celotnem zdravstvenem področju, kakor tudi v živilsko predelovalnih področjih. Uporabljamo ga na površinah in predmetih iz PVC, PP, PE, pleksi stekla, gume, umetnih mas,linoleja, medenine, nerjavečih materialov, kromiranih armatur in na drugih potencialno infektivnih materialih. Primeren je tudi za uporabo na talnih površinah obdelanih s premazi.
UČINEK: Hitro delujoče tekoče dezinfekcijsko sredstvo. Deluje baktericidno, fungicidno, tuberkulocidno in inaktivira viruse.

Povezani izdelki