×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  Apesin dezinfekcijski spray 750 mL

  Šifra: IW713189

  OPIS IZDELKA: Učinkovit spray za dezinfekcijo raznolikih naprav, pohištva in površin v pisarnah in klinikah. Lahko se uporablj.... preberi več

  pH vrednost čistila: 10

  ph-10
  12,10 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 9,92 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  OPIS IZDELKA: Učinkovit spray za dezinfekcijo raznolikih naprav, pohištva in površin v pisarnah in klinikah. Lahko se uporablja tudi na jogijih posteljah, prevoznih vozičkih, preprogah, koših za smeti, straniščnih deskah, podbojih, kljukah, pohištvu, čevljih itd. Brez vsebnosti klora, aldehida ali fenola.

  pH VREDNOST IZDELKA: ca. 10.

  UPORABA: Izdelek v koncentrirani obliki poškropite po želeni površini in obrišite.

  DOZIRANJE: Sredstvo se uporablja nerazredčeno. Iz razdalje 20 - 30 cm s pomočjo pršilke enakomerno ovlažimo želene predmete ali pa navlažimo krpo in predmete obrišemo. Uporaba maksimalno 50 ml/m2. Ne poškropiti prevelikih površin (maks. 2 m2). Krpe za čiščenje po uporabi dobro sprati z vodo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Ne vdihavati meglic.

  Področja uporabe: Uporablja se za dezinfekcijo aparatur, pohištva in ostalih površin na področju zdravstva. Lahko se uporablja npr. za vzmetnice, posteljno ogrodje, transportne vozičke, površine za odlaganje instrumentov, kopalniške preproge, koše za odpadke, toaletne sedeže, kljuke na vratih, pohištvo in delovne površine, ohišja, čevlje, nogavice,... kot tudi za vse predele ,ki jih drugače težko dosežemo in očistimo. Ne uporabljati na materialih, ki so občutljivi na alkohol (npr. pleksi steklo).

  UČINEK: Učinkovito sredstvo za dezinfekcijo naprav, pohištva in površin v pisarnah in klinikah. Izdelek ne vsebuje klora, aldehida in fenola.

  OPOZORILA


  H225 Lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  H319 Povzroča hudo draženje oči.
  H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico
  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.
  P260 Ne vdihavati meglice
  P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

  Povezani izdelki