×

KOŠARICA

  Skupaj brez DDV0,00 €
  SKUPAJ0,00 €

  ALKOVAL - univerzalno alkoholno čistilo za tla in površine 1 L

  Šifra: IVEC002007

  OPIS IZDELKA: Izredno učinkovito vsestransko in hitro sušeče pH nevtralno čistilo, ki bo vaš prostor napolnilo z dolgo obstoj.... preberi več

  pH vrednost čistila: 7

  ph-7
  -25.40%
  Prihranek: 0,94 €
  2,76 € 3,70 €

  z vključenim DDV

  Brez DDV: 2,26 €

  IkonaIzdelek je na zalogi

  Opis izdelka

  OPIS IZDELKA: Izredno učinkovito vsestransko in hitro sušeče pH nevtralno čistilo, ki bo vaš prostor napolnilo z dolgo obstojno svežino. Odlično odstranjuje tudi maščobe, nikotin in sledi prstnih odtisov. Za seboj ne pušča sledi. Čistilo je prijazno do materialov. Rahlo peneče.

  PH VREDNOST IZDELKA: 7 – 8.

  UPORABA: Za mokro brisanje ali za čiščenje z navlaženo krpo. Posebna sestava omogoča ročno in strojno čiščenje. Površino s čistilno raztopino obrišite in pustite, da se posuši. Po vsakem čiščenju si umijte roke v čisti vodi.

  DOZIRANJE: Za ročno čiščenje: 0,4 – 0,5 % raztopina (4 – 5 ml na 1 L vode) odvisno od umazanije. Za strojno čiščenje: 0,2 % raztopina (2 ml na 1 L vode). 1 liter koncentrata zadošča za do 500 L čistilne raztopine.

  PODROČJA UPORABE: Za vse vrste steklenih površin, površin iz umetnih snovi, umetnega in naravnega kamna, keramičnih ploščic, kromiranih površin, plemenitih kovin in lesa. Ni primerno za uporabo na ne zaščitenem lesu in tekstilu.

  OPOZORILA

  Opozorilo

  POZOR

  H319 Povzroča hudo draženje oči.
  P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  P264 Po uporabi temeljito umiti roke.
  P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči.
  P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  P337+P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

  Vsebuje: neionske površinsko aktivne snovi manj kot 5 %, etanol, HEXYL CINNAMAL

  Povezani izdelki