• Inoxol complete - negovalec in zaščita kovinskih površin 750 mL

Inoxol complete - negovalec in zaščita kovinskih površin 750 mL

0,75 L čistilne raztopine


15.41 € vključno z DDV
Brez DDV: 12.63 €

Šifra:
IW0713792

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: Izdelek za nego površin iz nerjavečega jekla, katerega sestava brez parafinskega olja pomaga pri negi, sijaju in zaščiti kovinskih površin. Hitro in učinkovito odstranjuje umazanijo, prstne odtise, prah, razbarvanja, proge in madeže, ter ohranja površine kot nove.
pH VREDNOST IZDELKA: 4.
UPORABA: Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Manjšo količino razpršite na mehko krpo, ter do suhega obrišite želene površine. Za visok sijaj uporabite suho krpo.
doziranje: Doziranje je odvisno od količine umazanije, uporablja pa se približno 2-4 ml/m². 750 ml izdelka zadostuje za čiščenje 250 m² površin.
Področja uporabe: Primerno za uporabo na vseh kovinskih površinah (razen na pomivalnih koritih) iz nerjavečega jekla, anodnem aluminiju ali bakru, kot tudi na pultih, vratih, dvigalih, štukaturah, okenskih okvirjih in inštalacijah.  
UČINEK: Izredno učinkovit izdelek za nego površin iz nerjavečega jekla, z uporabo katerega bodo površine varne pred razbarvanjem, madeži in progami, prstnimi odtisi ter umazanijo, obenem pa bodo ohranile visok sijaj.
Varnostni list je voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.  Izdelek ne sme zmrzniti.
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA: ≥30 % alifatski ogljikovodiki, <5 % neionske površinsko aktivne snovi, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Inoxol, complete, -, negovalec, in, zaščita, kovinskih, površin, 750, mL, Čistila,