• Sanet Tasanit - odstranjevalec vodnega kamna 10 L

Sanet Tasanit - odstranjevalec vodnega kamna 10 L

4000 L čistilne raztopine


42.55 € vključno z DDV
Brez DDV: 34.88 €

Šifra:
IW05611

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: Izredno učinkovito čistilo, namenjeno za vsakodnevno vzdrževanje čistoče, kot intenzivno čiščenje sanitarnih prostorov. Zahvaljujoč zmogljivi formulaciji čistila, katera ne poškoduje površin, boste s tem izdelkom prihranili na stroških in času.
pH VREDNOST IZDELKA:  0,5.
UPORABA: Za mokro čiščenje tal in ostalih površin uporabite čisto krpo, močo ali čistilni aparat. Za čiščenje pisoarjev in stranišč uporabite nerazredčen izdelek, katerega pustite delovati nekaj minut, nato pa površino temeljito sperite s čisto vodo.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Izdelek se lahko uporablja razredčen ali v koncentrirani obliki. Za čiščenje talnih površin se uporablja raztopina 2,5-25 ml/L. Iz 1 L koncentrata dobite kar 400 L čistilne raztopine.
Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh kislinsko odpornih površinah v kopalnih in sanitarnih prostorih, kot so ploščice, kromirane armature, porcelan, nerjaveče jeklo, kamnite predmete, ploščice iz gume itd. Ni primeren za uporabo na kislinsko občutljivih naravnih kamnih (npr. marmor) in emajl.
UČINEK: Zmogljiv, varčen izdelek brez barvil, kateri učinkovito očisti in ohranja sveže vse sanitarne površine.


POZOR
Povzroča draženje kože.
Povzroča hudo draženje oči.
Hraniti zunaj dosega otrok.
Po uporabi temeljito umiti roke.
Nositi zaščitne rokavice/ zaščitno obleko/ zaščito za oči/ zaščito za obraz.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.  Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA:  <5 % neionske površinsko aktivne snovi, dišave

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Sanet, Tasanit, -, odstranjevalec, vodnega, kamna, 10, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ