Sanet Ivecid - močno odišavljeno sanitarno čistilo 1 L

200 L čistilne raztopine


8.99 € vključno z DDV
Brez DDV: 7.37 €

Šifra:
IW0712941

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

Ta izdelek ima minimalno količino 10
opis IZDELKA: Učinkovito čistilo za sanitarne prostore z izredno emulgacijsko močjo. Je nežno do materialov in za seboj ne pušča sledi, le prijeten vonj po mošusu, cvetju in lesu.
pH VREDNOST IZDELKA: 4,1.
UPORABA:  Izdelek se lahko uporablja za mokro brisanje, ter za vlažne čistilne postopke, kjer razredčen izdelek nanesete na površino in ga obrišete s čisto krpo ali močo.  Uporablja se tudi čiščenje sanitarij, pri čemer pustite nerazredčen izdelek delovati nekaj minut, nato pa ga temeljito sperite.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Priporočena količina je 5-20 ml/L. Iz 1 L koncentrata tako dobite kar 200 L čistilne raztopine.
Področja uporabe:  Izdelek je primeren za uporabo na vseh alkalno in vodoodpornih površinah v sanitarnih prostorih. Neprimeren je za uporabo na naravnem/umetnem kamnu, kateri je neodporen na kisline, ter neobdelanem lesu.
UČINEK:  Zmogljivo dišeče sanitarno čistilo, katero preprečuje nalaganje apnenca in učinkovito očisti površine, za seboj pa pusti prijeten vonj.

Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.  
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA:  <5 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, dišave, LINALOOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, alpha- ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ISOEUGENOL

Vsebuje: Isoeugenol [INCI]. Lahko povzroči alergijski odziv.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Sanet, Ivecid, -, močno, odišavljeno, sanitarno, čistilo, 1, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ