• Longlife Primer - temeljni zaščitni premaz 10 L

Longlife Primer - temeljni zaščitni premaz 10 L

10 L čistilne raztopine


200.30 € vključno z DDV
Brez DDV: 164.18 €

Šifra:
IW0707689

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA: LONGLIFE primer je učinkovito polnilno sredstvo, katero obnovi poškodovana in porozna tla iz linoleja, s tem pa zagotavlja daljšo obstojnost materialov. Preprečuje megljenje, odporno je na vodo in detergente. Zaščitni finiš zdrži tudi globinsko čiščenje. S tem izdelkom boste prihranili na času in stroških, uporabljate ga pa lahko skupaj s katerim koli drugim artiklom iz serije LONGLIFE izdelkov.
pH VREDNOST IZDELKA: 8,4.
UPORABA: Pred uporabo dobro očistimo talno površino. Nato nanesemo 2-3 plasti koncentriranega izdelka, med posameznimi nanosi pa počakamo vsaj 30 minut, da se izdelek posuši. Na večjih površinah nanašamo na vlažna tla in uporabimo 2 L izdelka za 100 m². Za odstranjevanje manjših prask uporabimo pršilo in polirni aparat, ter uporabimo 200 ml/L, pri čemer iz 1 L koncentrata dobite kar 5 L čistilne raztopine.  
Pred uporabo dobro pretresite.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah.
Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo na vseh poroznih površinah, kot je linolej, porozen kamen, cementna tla, guma, in PVC. Neprimeren za uporabo na keramični ploščicah, ploščicah iz porcelana, kovini, lesu, ter športnih dvoranah.
UČINEK: Učinkovito polnilno sredstvo, katero učinkovito obnavlja poškodovana in porozna tla in zagotavlja daljšo obstojnost.  
Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.  Izdelek ne sme zmrzniti.
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA:  <5 % neionske površinsko aktivne snovi, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Tags: Longlife, Primer, -, temeljni, zaščitni, premaz, 10, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ