Tanex AZ 70 - odstranjevalec maščob in univerzalno čistilo za kuhinje 1 L

200 L čistilne raztopine


4.58 € vključno z DDV
Brez DDV: 3.75 €

Šifra:
IW712873

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

opis IZDELKA:  TANEX AZ 70 je večnamensko čistilno sredstvo, katero hitro in učinkovito odstrani vse vrste umazanije in s tem prihrani na času in stroških. Ima enkraten učinek emulgiranja, zato zlahka raztopi olje in maščobo, ter je izredno učinkovito že v zelo majhnih količinah. Izdelek za seboj pusti prijeten in svež vonj.
pH VREDNOST IZDELKA:  10,9.
UPORABA: Izdelek se lahko uporablja za mokro čiščenje tal, pri čemer tla enostavno obrišete s čisto krpo ali močo, ali raztopino uporabite v čistilnem aparatu.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površinah. Za čiščenje tal se priporoča 5-20 ml/L.  Pri tem iz 1 L koncentrata dobite kar 200 L čistilne raztopine.  
Področja uporabe: Izdelek se lahko uporablja v vseh objektih, kjer sta higiena in čistoča ključnega pomena. Primeren je za uporabo na vratih, steklu, plastičnih površinah, keramičnih ploščicah, lakiranem lesu, kovinskem pohištvu itd.
UČINEK:  Zmogljivo večnamensko sredstvo za čiščenje, z izredno močjo emulgiranja, katero je zelo učinkovito že v zelo majhnih količinah.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Oznake: Tanex, AZ, 70, -, odstranjevalec, maščob, in, univerzalno, čistilo, za, kuhinje, 1, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ