• Calc free - odstranjevalec vodnega kamna v pomivalnih, pralnih strojih 5 L

Calc free - odstranjevalec vodnega kamna v pomivalnih, pralnih strojih 5 L

250 L čistilne raztopine


36.98 € vključno z DDV
Brez DDV: 30.31 €

Šifra:
IW0712686

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

OPIS IZDELKA: Učinkovito in v celoti  odstranjuje obloge vodnega kamna na posodi, električnih grelnikih vode, kuhinjskih pripomočkih,  površinah, ter v pomivalnem stroju. Preprečuje nastanek korozije in ustvarja zelo malo pene.
Zaradi svoje izredne zmogljivosti podaljšuje življenjsko dobo aparatov, obenem pa vam prihrani čas in zmanjšuje stroške.

pH VREDNOST IZDELKA: 1,7.
UPORABA: CALC free je primeren za uporabo v pomivalnem in  pralnem stroju.  
Odstranjevanje vodnega kamna na opremi: uporabite 2-10 % razredčene CALC free mešanice, ter jo pustite delovati od 15 do 20 minut, odcedite ter izperite s čisto vodo.
Odstranjevanje vodnega kamna v pomivalnem/pralnem stroju: pred uporabo izklopite dozirnike in dodajte 2-10 %  razredčene mešanice. Vklopite stroj in ga pustite delovati vsaj od 15 do 20 minut, nato odcedite in izperite s čisto vodo.
Koncentrirano delovanje - CALC free razpršite na želeno mesto in ga pustite nekaj časa delovati. Po končanem delovanju splahnite s čisto vodo.
DOZIRANJE je odvisno od trdnosti vode in nanašanja raztopine: za uporabo v strojih se pripravi
2-10 % mešanica (20-100 ml/1 L). V tem primeru dobite iz 1 L koncentrata kar 50 L raztopine. Za čiščenje materialov v kuhinjah in kopalnicah, kateri so odporni na kislino, uporabljamo 20-50 (200500 ml/L) raztopino. V tem primeru iz 1 L koncentrata dobite 5 L raztopine (v primeru 50% mešanice  dobite tako 2L.
področja uporabe: Primerno za uporabo v vseh pralnih in pomivalnih strojih, ki so odporni na kislino, steklo, keramiko, nerjaveče jeklo, resopal, plastiko, ki je odporna na kisline, PVC, ter kamen. Neprimerno za uporabo na akrilu/pleksi steklu, barvnih kovinah in aluminiju.
Učinek: Izredno zmogljivo, hitro delujoče sredstvo proti vodnemu kamnu.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Oznake: Calc, free, -, odstranjevalec, vodnega, kamna, v, pomivalnih, , pralnih, strojih, 5, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ