Calc free - odstranjevalec vodnega kamna v pomivalnih, pralnih strojih 1 L

50 L čistilne raztopine


9.37 € vključno z DDV
Brez DDV: 7.68 €

Šifra:
IW0712688

Razpoložljivost:
Ni na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

OPIS IZDELKA: Učinkovito in v celoti odstranjuje obloge vodnega kamna na posodi, kuhinjskih pripomočkih in površinah, ter v pomivalnem stroju. Preprečuje nastanek korozije in ustvarja zelo malo pene. Zaradi svoje izredne zmogljivosti podaljšuje življenjsko dobo aparatov, obenem pa vam prihrani čas in zmanjšuje stroške.
pH VREDNOST IZDELKA: 1,7.
UPORABA: CALC free je primeren za uporabo v pomivalnem, ter pralnem stroju.  
Odstranjevanje vodnega kamna na opremi: uporabite 2-10 % razredčene CALC free mešanice, ter jo pustite delovati od 15 do 20 minut, odcedite ter izperite s čisto vodo.
Odstranjevanje vodnega kamna v pomivalnem/pralnem stroju: pred uporabo izklopite dozirnike in dodajte 2-10 %  razredčene mešanice. Vklopite stroj in ga pustite delovati vsaj od 15 do 20 minut, nato odcedite in izperite s čisto vodo.
Koncentrirano delovanje - CALC free razpršite na želeno mesto in ga pustite nekaj časa delovati. Po končanem delovanju splahnite s čisto vodo.
DOZIRANJE je odvisno od trdnosti vode in nanašanja raztopine: za uporabo v strojih se pripravi
2-10 % mešanica (20-100 ml/1 L). V tem primeru dobite iz 1 L koncentrata kar 50L raztopine. Za čiščenje materialov v kuhinjah in kopalnicah, kateri so odporni na kislino, uporabljamo 20-50 (200–500 ml/L) raztopino. V tem primeru iz 1 L koncentrata dobite kar  5 L raztopine.  V primeru 50% mešanice pa dobite 2L.
področja uporabe: Primerno za uporabo v vseh pralnih in pomivalnih strojih, ki so odporni na kislino, steklo, keramiko, nerjaveče jeklo, resopal, plastiko, ki je odporna na kisline, PVC, ter kamen. Neprimerno za uporabo na akrilu/pleksi steklu, barvnih kovinah in aluminiju.
Učinek: Izredno zmogljivo, hitro delujoče sredstvo proti vodnemu kamnu.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda


Oznake: Calc, free, -, odstranjevalec, vodnega, kamna, v, pomivalnih, , pralnih, strojih, 1, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ