Tuba spray-ex - čistilo za strojno čiščenje tekstilnih oblog in oblazinjenega pohištva 1 L

50 L čistilne raztopine


9.02 € vključno z DDV
Brez DDV: 7.39 €

Šifra:
IW04772-1

Razpoložljivost:
Na zalogi

Moč čistila:
pH vrednost čistila:

- +

Ta izdelek ima minimalno količino 10
opis IZDELKA:  TUBA spray-ex je zmogljivo čistilo ki s preprog učinkovito raztopi, emulgira in odstranjuje tudi najbolj trdovratno umazanijo. Ne vsebuje optičnih belil, posvetlil ali polimerjev. Zaradi šibkega penjenja bo čistilo olajšalo proces čiščenja, s tem pa boste prihranili na času in stroških. Je materialom prijazen.
pH VREDNOST IZDELKA:  8.
UPORABA:  Pred uporabo dodobra posesajte površino, nato pa izdelek nanesite na mesta, katere želite očistiti.
doziranje:  Doziranje je odvisno od nanosa in količine umazanije na površini. Priporoča se doziranje 20 ml/L izdelka. Pri tem iz 1 L koncentrata dobite kar 50 L čistilne raztopine.
Področja uporabe: Izdelek je primeren za uporabo  na vseh na vlago odpornih tekstilnih oblogah iz naravnih in umetnih vlaken.
UČINEK:  Univerzalni odstranjevalec madežev, ki iz preprog, blazin in tekstila učinkovito odstranjuje vse topne in vodotopne madeže, ter površine obdrži v prvotnem stanju.
Varnostni list je voljo na zahtevo.

Ta produkt je namenjen za profesionalno uporabo. Za škodo, ki je nastala zaradi neupoštevanja navodil za uporabo, proizvajalec in prodajalec ne prevzemata odgovornosti. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni.

Shranjevanje:  Shranjujte pri sobni temperaturi v originalni embalaži.  
Datum proizvodnje, serija, količina in koda izdelka so odtisnjeni na embalaži.

SESTAVA:  <5 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, milo, dišave, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, alpha-ISOMETHYL IONONE

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Varnostna koda
Stroj za tekstilne obloge Cleanfix TW 1250

Stroj za tekstilne obloge Cleanfix TW 1250

Čistilni stroj je namenjen za čiščenje tekstilnih oblog, v dveh korakih s pršenjem in čistilom za te..

4,083.29 € Brez DDV: 3,346.96 €Tags: Tuba, spray-ex, -, čistilo, za, strojno, čiščenje, tekstilnih, oblog, in, oblazinjenega, pohištva, 1, L, Čistila, WERNER, &, MERTZ