TOP 10- zakaj izbrati čistila IVEC ?


  

1.       Tradicija. Za vami smo že več kot 3 desetletja in še vedno stremimo k izboljšavam in novim izzivom prihodnosti. Posedujemo znanje, izkušnje in čut za iskanje ustreznih rešitev, kar z veseljem prenašamo na naše uporabnike. 

2.       Izjemna čistilna sposobnost. Navdušujoča učinkovitost odstranjevanja nečistoč in ekonomična poraba čistil IVEC sta rezultat večletnih raziskav in stalnega stremljenja k izboljšavam. 

3.       Ekonomična poraba.  Ker so IVEC čistila močno koncentrirana, je njihova poraba zelo ekonomična. Iz 1 litra, večine naših čistil, dobite do  200 ali celo 400 litrov čistilne raztopine. 

4.       Visoka kakovost. Pri čistilih IVEC uporabljamo samo visokokakovostne surovine, kar je tudi razlog, da za enkratno čiščenje potrebujte  zelo majhne količine čistila, iz katere dobite veliko količino   čistilne raztopine.  Posledično bistveno prihranite pri stroških. 

5.       Linija vrhunskih ekoloških čistil s certifikatom Cradle to Cradle (C2C), ki zagotavlja ohranitev naravnega okolja in odgovorno ravnanje do prihodnjih generacij.

6.       Biorazgradljiva embalaža ekološke linije čistil  

7.       Vrhunsko odstranjevanje umazanije, nežno do naprav in strojev

8.       Testiranja in izboljševanje receptur ter embalaže. Čistila IVEC nenehno dopolnjujemo zaradi zagotavljanja tem hitrejših in čim bolj učinkovitih rezultatov čiščenja ter okolju prijaznejših receptur. 

9.       Odgovornost do ljudi, živali, okolja in strojev. Prodajne linije podjetja IVEC se izogibajo uporabi nepotrebnih topil in  sestavin, ki škodujejo okolju in zdravju. Ker so čistila močno koncentrirana, porabimo zanje bistveno manj embalaže, kot če bi bila pakirana v že pripravljenih raztopinah. S tem prihranimo na uporabljenih virih surovin kot tudi zmanjšujemo količine odpadkov. 

10.    Prijeten vonj. Mnoga čistila IVEC odlično odstranjujejo neprijetne vonjave, saj vsebujejo prijetne dišave, kot je na primer olje sivke, agrumov , ki dajejo občutek svežine.


Ker dobite nekaj več...  Čistoča brez napora.