Težave z vodnim kamnom so lahko preteklost!

Pozorno beri in izvedel-a boš kako se  lahko hitro in enostavno znebiš vodnega kamna, poleg tega pa še eliminiraš njegovo ponovno nastajanje.


Zagotovo se vsi strinjamo, da nam vodni kamen najeda živce s svojim nastajanjem s svetlobno hitrostjo in nas spravlja v slabo voljo med čiščenjem kadi, ploščic, pip, umivalnikov, tuš kabin in še bi lahko naštevala.


Imam REŠITEV!


Njeno ime je TINASIT in se fenomenalno spopada z vašo nadlogo


Ker je Tina sita vodnega kamna, "jo" enostavno premešajte z vodo, nanesite na površino z najbolj trdovratnim vodnim kamnom, počakajte minutko ali dve in obrišite-   vodnega kamna NI VEČ! 


Za nadaljnjo vzdrževanje bleščečih kabin, pip in ostalih površin, ki jih vodni kamen naravnost obožuje, svetujem občasen, preventiven nanos Tinasita takoj, ko voda neha gladko polzeti po površinah. S tem boste preprečili nadaljnjo prekomerno nastajanje te nadloge in si poleg vsega še prihranili čas in trud za njeno odstranjevanje. 


TINASIT, ki rešuje vaše težave z vodnim kamnom najdeš prav tukaj.

**  Če te poleg gornje težave, zanima še KAKO SE REŠITI PRAHU, predlagam branje tega zapisa: https://www.ivec.si/blog/kako-se-znebiti-prahu.Posledično bistveno prihranite pri stroških.