Kako se znebiti prahu?

Imate občutek, da vam prah nastaja s svetlobno hitrostjo? 

Ravnokar ste ga obrisali in že nastajajo nove zaloge?

Ali veste, da prah ni samo nadležen, ampak predstavlja resno grožnjo za naše zdravje? Prah je nosilec bakterij, pri čemer 1g prahu vsebuje do 1,5 milijona klic. Če pričakujete, da Vam bomo povedali čudežno formulo kako se ga lahko za vedno znebimo, bi to bilo približno tako, kot če bi lačnemu kužku pred nos postavili kos mesa in pričakovali, da bo ga le gledal. 


Uporabni nasveti, ki bodo omilili vaše tegobe s prahom

  • če je le mogoče, se izogibajte pometanju, pri katerem se največ prahu le dvigne in se kasneje v veliki večini posede nazaj
  • prah brišite vedno od zgoraj navzdol proti tlom
  • redno brišite prah, s čimer dvignete kvaliteto bivanja
  • izberite sesalec z dobrim filtrom, ki bo zadržal večino prahu
  • izbirajte tepihe, ki jih lahko perete 


V boju proti prahu so zelo učinkovite impregnirane krpe, imenovane MASLENKE, ki vežejo nase prah in ostale nečistoče (tudi bakterije). Z aktivacijo (raztegom), se krpa izboči in postane delovno aktivna. Najprej lahko z njo narahlo pobrišemo vse zgornje površine, nato pa jo skupaj z držalom za maslenke, uporabimo še za čiščenje tal. Lahko jo uporabimo na obeh straneh, nato pa jo zavržemo. Z uporabo maslenke, se zmanjša količina prahu, ki kroži v prostoru


Pobira tudi živalsko dlako in lase. 

Prah ostane na krpi in se ne dviguje nazaj v prostor.

Maslenke so namenjene čiščenju in brisanju prahu na vseh neporoznih talnih površinah, še posebej na parketu, za katerega mokro čiščenje ni primerno.  

Najbolj uporaben nasvet, ki Vam ga lahko posredujemo je: bolj pogosto, ko brišete prah, manj ga bo in boljše volje boste!    


S klikom na sliko si lahko ogledate VIDEO "maslenkanja".

Zato vam priporočamo nakup MASLENK, ki vam bistveno olajšajo delo.


Povezani izdelki