Nasveti Nasveti FeedPrišli so časi, ko ne mine dan brez da bi slišali besedo dezinfekcija in zaščitne maske. Pa je res, da vsaka dezinfekcija nudi dovolj dobro zaščito pred okužbami?

Težave z vodnim kamnom so kmalu lahko preteklost. Pozorno beri in izvedel-a boš kako se ga lahko hitro in enostavno znebiš ter poleg tega še eliminiraš njegovo ponovno nastajanje. Za vse, ki se želite znebiti nadležnega vodnega kamna, bodo naslednji nasveti zelo dobrodošli.

Če se večkrat srečujete s problemi kako izčrpati odvečno vodo, na primer po poplavah, pri različnih neželenih iztokih vode (npr. iz pralnega stroja, puščanje strehe ipd,.) ali na primer pri čiščenju bazenov, ribnikov, potem je PELIKAN odlična izbira.


Zakaj izbrati čistila IVEC ?

Vprašanji, ki se ju lotevamo z vso resnostjo:

²  Kako maksimalno izkoristi zmogljivost čistil in hkrati razbremeniti okolje? 

²  Kako znižati stroške, ne da bi zmanjšali  učinkovitost?


Za vse, ki želite najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

Izbira načina brisanja/sušenje rok, pomembno vpliva na preprečevanje širjenja potencialne okužbe. Nadvse zanimiva in uporabna bolnišnična študija, izvedena v Angliji, Franciji in Italiji, je preučevala učinke in posledice različnih metod sušenja rok. Njeni izsledki so pokazali pomembne ugotovitve o širjenju bakterij. 


LEPOTA je MINLJIVA, pravijo. Pa je res?

Jezna sem kot ris! Danes se bom malo razpisala o mojem listju na sosedovem dvorišču.
Ob pogledu na pisano jesensko listje, se moje oči  iskrijo, vse do trenutka, ko začne ta »LEPOTA« padati na tla. Takrat se začne druga zgodba, še posebej, če je sosedovo listje na mojem dvorišču.      


VAAAUU, … KOŠ   da  DOL  PADEŠ!     

To je nujna oprema za vsa gospodinjstva,  frizerske salone, negovalnice za pse & muce, butične trgovinice...


Moja osebna izkušnja:

Ko sem prvič videla koš, ki ima še odprtino za sesanje, sem skoraj dol padla! Vauuuu!!!  Zakaj?

"Ne bi verjela, če ne bi videla!"

Vedno, ko zagledam novi "madež" na sedežni garnituri, oblazinjenem stolu ali na tepihu, začnem resno razmišljati o stroju, ki bi končno odstranil te grde nadloge, ki me spravljajo ob živce. 

Kot da mi bere misli,...  se v pisarni pojavi šefica (očitno je imela vizijo), z 32 LET STARO "mašinco" za EKSTRAHIRANJE in reče, da imamo 1. jutranji izziv = čiščenje itisona. 

Ne boste verjeli, a na koncu me je dobesedno sezulo...                                                                                                                                                                      

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je IVEC d.o.o., Ulica heroja Šaranoviča 38, 2000 Maribor, matična št.: 5504333000, id. št. za DDV: SI21847169, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru, z osnovnim kapitalom 709.398,00 evrov (v nadaljevanju: prireditelj). 

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je IVEC d.o.o., Ulica heroja Šaranoviča 38, 2000 Maribor, matična št.: 5504333000, id. št. za DDV: SI21847169, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru, z osnovnim kapitalom 709.398,00 evrov (v nadaljevanju: prireditelj). 


Posledice ustvarjalnih trenutkov mojih sončkov, ki mi kodrajo možgane...   

Kako naj očistim  »KULI« (=kemični svinčnik) iz usnjene sedežne?

Verjamem, da nas je veliko s podobnimi težavami, zato priporočam, da skupaj preberemo in najdemo preprosto rešitev za povrnitev izgleda sedežne garniture v prvotno stanje.


Ali si predstavljaš življenje brez wc- papirja?  

- wc- papir je najbolj samoumevna stvar sodobne družbe,
- pojma nimam KOLIKO metrov papirja sem dejansko kupil-a,
- v 1 paketu wc-rolic je lahko le 14m2 papirja …, če imaš srečo pri nakupu,
 pa celo do 51m2 !!!!

Osnovno merilo za primerjavo cene toaletnega papirja sta material in teža papirja, ki je navit na rolico.


Umivate posodo kar na roke in se jezite zaradi suhe, razpokane kože?

IMAMO REŠITEV!

Visoko zmogljiv, zdravju in koži prijazen, biološko razgradljiv EKOLOŠKI detergent za posodo. Njegova embalaža in vsebina zagotavlja ohranitev naravnega okolja in odgovorno ravnanje do prihodnjih generacij.

Se sprašujete kako doseči, da bodo vaša okna po čiščenju sijala brez lis?  

Zame je pomivanje oken že od nekdaj poseben izziv, saj ne maram madežev in lis na steklih, okenskih okvirjih in policah.

Najboljši nasvet je redno umivanje (znotraj in zunaj), vsaj 4 x letno in uporaba kvalitetnega čistila (meni najljubše je na alkoholni osnovi). Dobrodošla pomoč bo tudi brisalec za okna z gumo.


Prikazujem 1 do 14 od 20 (2 strani)