Nasveti Nasveti Feed


Se sprašujete kako doseči, da bodo vaša okna po čiščenju sijala brez lis?  

Zame je pomivanje oken že od nekdaj poseben izziv, saj ne maram madežev in lis na steklih, okenskih okvirjih in policah.

Najboljši nasvet je redno umivanje (znotraj in zunaj), vsaj 4 x letno in uporaba kvalitetnega čistila (meni najljubše je na alkoholni osnovi). Dobrodošla pomoč bo tudi brisalec za okna z gumo.

Predstavljamo vam inovativen sistem čiščenja  Quick & Easy 
(Celotna linija EKOLOŠKIH čistil Quick&Easy ima CERTIFIKAT Cradle to cradle (C2C)* in  Ecolabel)

*Cradle to Cradle™ standard proizvodov je znanstveno zasnovana oznaka kvalitete proizvodov, pod upraviteljstvom neprofitnega inštituta za inovacije proizvodov Cradle to Cradle. Certifikat C2C potrjuje kriterije v 5-ih različnih kategorijah: vpliv uporabljenih materialov na zdravje, izkoriščenost materialov, obnovljivi viri energije in upravljanje z ogljikovim dioksidom, zaloge vode in socialna pravičnost.

Ali se zavedamo kakšne so lahko posledice, če redno ne čistimo kuhinjske nape (še posebej njenih filtrov)?

Vlaga, toplota in umazanija omogočajo mikroorganizmom idealne pogoje za razmnoževanje. Mikroorganizmi, ki povzročajo mnoga obolenja, se namreč najpogosteje nahajajo na predelih, kjer prihaja do direktnega stika s kožo (kljuke, straniščne deske, wc ščetke, gumbi na izplakovalnikih…).

Zato je pomembno, da občasno uporabljamo tudi čistila z dodatnim dezinfekcijskim oziroma razkuževalnim učinkom.


Ali ne veste kako bi se lotili čiščenje madežev na vašem tepihu (oblazinjenem stolu ali sedežni garnituri)?

Pri čiščenju preprog moramo biti previdni in se izogibati čistilom, ki niso namenjena tekstilnim talnim oblogam!Predstavljamo vam pripomoček za enostavno, hitro in učinkovito čiščenje tal-  DRŽALO PULSE z dvema krpama v kompletu.

Držalo Pulse ima na ročaju vgrajen rezervoar za vodo in čistilo (0,7l), s katerim lahko očistimo do 80 m2. Uporaba je povsem enostavna, deluje brez elektrike ali baterij. S pritiskom gumb na ročaju, razpršimo čistilno raztopino na tla.  Da bo vaše čiščenje postalo prijetno, smo za vas vedno na voljo.

Ali se lahko znebimo prahu vsaj za nekaj časa?

Imate občutek, da vam prah v stanovanju nastaja s svetlobno hitrostjo?

Ravnokar ste ga obrisali in že nastajajo nove zaloge? Ali veste, da prah ni samo nadležen, ampak predstavlja resno grožnjo za naše zdravje? Prah je nosilec bakterij, pri čemer 1g prahu vsebuje do 1,5 milijona klic.


Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)