Nasveti Nasveti Feed


LEPOTA je MINLJIVA, pravijo. Pa je res?

Jezna sem ko ris! Danes se bom malo razpisala o mojem listju na sosedovem dvorišču.

Ob pogledu na pisano jesensko listje, se moje oči  iskrijo, vse do trenutka, ko začne ta »LEPOTA« padati na tla. Takrat se začne druga zgodba, še posebej, če je sosedovo listje na mojem dvorišču. 

Najhuje pa je takrat, ko pri sosedih zagledam listje iz naših dreves. Takrat se resno sprašujem: " ALI JE moja DOLŽNOST (ali bolje rečeno PRAVICA), da POMETAM PRED TUJIM PRAGOM, ker je veter nesel moje listje k sosedu????


VAAAUU, … KOŠ   da  DOL  PADEŠ-    

nujna oprema za vsa gospodinjstva,  frizerske salone, negovalnice za pse & muce, butične trgovinice...

Moja osebna izkušnja:
Ko sem prvič videla koš, ki ima še odprtino za sesanje, sem skoraj dol padla! Vauuuu !!!  Zakaj?


[NORO]     "Ne bi verjela, če ne bi videla!"

Vedno, ko zagledam novi "madež" na sedežni garnituri, oblazinjenem stolu ali na tepihu, začnem resno razmišljati o stroju, ki bi končno odstranil te grde nadloge, ki me spravljajo ob živce. 

Kot da mi bere misli,....  se v pisarni pojavi šefica (očitno je imela vizijo ),  z 32 LET STARO "mašinco" za EKSTRAHIRANJE in reče, da imamo 1. jutranji izziv = čiščenje itisona. 

Ne boste verjeli, a na koncu me je dobesedno sezulo...                                                                                                                                                                      

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je IVEC d.o.o., Ulica heroja Šaranoviča 38, 2000 Maribor, matična št.: 5504333000, id. št. za DDV: SI21847169, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru, z osnovnim kapitalom 709.398,00 evrov (v nadaljevanju: prireditelj). 


POSLEDICE ustvarjalnih trenutkov mojih SONČKOV, ki mi kodrajo  MOŽGANE....   

KAKO naj očistim  »KULI« (=kemični svinčnik) iz usnjene sedežne?

Verjamem, da nas je veliko s podobnimi težavami, zato priporočam, da skupaj preberemo in najdemo preprosto rešitev za povrnitev izgleda sedežne garniture v prvotno stanje.


Ali si predstavljaš življenje brez wc- papirja?  

- wc- papir je najbolj samoumevna stvar sodobne družbe,
- pojma nimam KOLIKO metrov papirja sem dejansko kupil-a,
- v 1 paketu wc-rolic je lahko le 14m2 papirja …, če imaš srečo pri nakupu,
 pa celo do 51m2 !!!!

(!!! cena in število rolic NISTA merilo !!!)


Umivate posodo kar na roke in se jezite zaradi suhe, razpokane kože?

IMAMO REŠITEV!

Visoko zmogljiv, zdravju in koži prijazen, biološko razgradljiv EKOLOŠKI detergent za posodo. Njegova embalaža in vsebina zagotavlja ohranitev naravnega okolja in odgovorno ravnanje do prihodnjih generacij.

Se sprašujete kako doseči, da bodo vaša okna po čiščenju sijala brez lis?  

Zame je pomivanje oken že od nekdaj poseben izziv, saj ne maram madežev in lis na steklih, okenskih okvirjih in policah.

Najboljši nasvet je redno umivanje (znotraj in zunaj), vsaj 4 x letno in uporaba kvalitetnega čistila (meni najljubše je na alkoholni osnovi). Dobrodošla pomoč bo tudi brisalec za okna z gumo.

Predstavljamo vam inovativen sistem čiščenja  Quick & Easy 
(Celotna linija EKOLOŠKIH čistil Quick&Easy ima CERTIFIKAT Cradle to cradle (C2C)* in  Ecolabel)

*Cradle to Cradle™ standard proizvodov je znanstveno zasnovana oznaka kvalitete proizvodov, pod upraviteljstvom neprofitnega inštituta za inovacije proizvodov Cradle to Cradle. Certifikat C2C potrjuje kriterije v 5-ih različnih kategorijah: vpliv uporabljenih materialov na zdravje, izkoriščenost materialov, obnovljivi viri energije in upravljanje z ogljikovim dioksidom, zaloge vode in socialna pravičnost.

Ali se zavedamo kakšne so lahko posledice, če redno ne čistimo kuhinjske nape (še posebej njenih filtrov)?

Vlaga, toplota in umazanija omogočajo mikroorganizmom idealne pogoje za razmnoževanje. Mikroorganizmi, ki povzročajo mnoga obolenja, se namreč najpogosteje nahajajo na predelih, kjer prihaja do direktnega stika s kožo (kljuke, straniščne deske, wc ščetke, gumbi na izplakovalnikih…).

Zato je pomembno, da občasno uporabljamo tudi čistila z dodatnim dezinfekcijskim oziroma razkuževalnim učinkom.


Ali ne veste kako bi se lotili čiščenje madežev na vašem tepihu (oblazinjenem stolu ali sedežni garnituri)?

Pri čiščenju preprog moramo biti previdni in se izogibati čistilom, ki niso namenjena tekstilnim talnim oblogam!Predstavljamo vam pripomoček za enostavno, hitro in učinkovito čiščenje tal-  DRŽALO PULSE z dvema krpama v kompletu.

Držalo Pulse ima na ročaju vgrajen rezervoar za vodo in čistilo (0,7l), s katerim lahko očistimo do 80 m2. Uporaba je povsem enostavna, deluje brez elektrike ali baterij. S pritiskom gumb na ročaju, razpršimo čistilno raztopino na tla.  Da bo vaše čiščenje postalo prijetno, smo za vas vedno na voljo.

Ali se lahko znebimo prahu vsaj za nekaj časa?

Imate občutek, da vam prah v stanovanju nastaja s svetlobno hitrostjo?

Ravnokar ste ga obrisali in že nastajajo nove zaloge? Ali veste, da prah ni samo nadležen, ampak predstavlja resno grožnjo za naše zdravje? Prah je nosilec bakterij, pri čemer 1g prahu vsebuje do 1,5 milijona klic.


Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)