Ivec
Masslin krpe Ivec Ivec Najdi.si Ivec Ivec Ivec
Ponudba
Prijava B2B
Uporabniško ime:
Geslo:
 
Nov uporabnik:
Ste pozabili geslo?
eNovice
Želite prijemati novice o naših izdelkih po elektronski pošti?
Oddajte vaš e-poštni naslov.
Pogoji poslovanja

Pravno obvestilo

Kot uvoznik čistil, čistilnih pripomočkov, opreme za čiščenje, čistilnih vozičkov, čistilnih avtomatov, vam hkrati nudimo svetovanje, prodajo in servisiranje.

OSEBNA IZKAZNICA PODJETJA:

    IVEC export & import d.o.o.
    IVEC d.o.o.
    Ulica heroja Šaranoviča 38
    2000 Maribor
    Matična številka podjetja: 5504000
    Davčna številka podjetja: 21847169
    Transakcijski račun: 04515-0000183062
    Direktor podjetja: Ivec Lidija

    Tel: +386 2 22 96 700
    Tel: +386 1 54 15 000
    Fax: +386 2 25 22 028
    Email: narocila@ivec.si
    URL: www.ivec.si

Pogoji
Cene v spletni trgovini


Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen in sprememb cen po že oddanem naročilu v kolikor se cena na naročilu ne ujema s ceno v prodajnem ceniku IVEC. Nekatere slike so simbolične. V naročilnici v rubriki Želja-več po telefonu vpišite zahtevek za ponudbo naročenih artiklov in vam bomo poslali ponudbo s cenami na vaš vpisan elektronski naslov. Akcije veljajo do datuma zapadlosti oziroma do odprodaje zalog.

Naročila

Naročilo je potrjeno, ko kupec prejeme avtomatsko poslani e-mail s potrdilom o prejemu naročila, ki ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema, ampak vas le obvesti, da je sistem prejel vaše naročilo in da je stekel postopek odpreme. Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga.

Garancijski pogoji

Garancija velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo. Garancija za vse izdelke je najmanj 1 leto. Za izdelke, ki imajo daljšo garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material! Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu podjetja.

Garancija preneha veljati pri: okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile, če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja. Pri spremembah na artiklu pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k aparatu, pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti na kontaktni E-mail, blago pa vrniti po poslanem obvestilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in pisna obrazložitev. Možnost vračila ne velja za potrošni material v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena oz. izdelek uporabljen. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Škoda

Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe ali škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.

Zaupnost podatkov

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).

Dostava

Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner (v nadaljevanju dostavljalec) na kupčev naslov v Sloveniji. Kupec plača stroške dostave in račun za izdelke ob prevzemu. Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. V primeru, da na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljalec pustil pisno obvestilo za prevzem.

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-3 delovne dni, računano od dneva potrditve kupčevega naročila. Za izdelke, ki niso na zalogi je dobavni rok od 15 - 20 dni po prejetem naročilu. V vsakem primeru bo kupec obveščen po elektronski pošti o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi.

Poškodbe pri transportu

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti do dostavljalca in skupaj z delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko dostavljalcu, ta pa bo obvestil prodajalca. Po prejemu poškodovane pošiljke bo prodajalec v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

Pomoč

Brskanje med artikli z uporabo skupin artiklov

Ta način nam omogoča sprehod med področji artiklov. Z leve strani na ekranu se nahajajo skupine in podskupine izdelkov, ki so vneseni v spletno trgovino.

Z uporabo iskalnika

V oknu "Iskanje" izberemo artikel po katerem bomo iskali, v prazno polje vpišemo iskalni niz in podatke iskanja potrdimo s klikom na ikono "Išči".

Nakupovalni voziček - naročanje

Ob vsakem ogledu artikla (predogledu, seznamu), je ikona "Naroči". Klik na to ikono doda artikel v voziček. Vsakič, ko dodate nov izdelek v voziček, se vam pokaže vsebina vašega vozička. Tudi brez dodajanja novega artikla lahko kadarkoli preverite vsebino vašega vozička, s klikom na ikono "košarica" . S klikom na ikono "Odstrani" - je možno umakniti posamezni izdelek. Lahko tudi spreminjate zaželeno količino posameznega izdelka s spremembo količine ter z gumbom "Osveži" boste dobili novo vrednost vašega naročila.

Klik na gumb "Naroči" vas bo nakup pripeljal na stran kjer boste vnesli vaše podatke za dostavo in za račun. Če se podatki za račun razlikujejo od podatkov naslova za dostavo prosimo, da to napišete v oknu "opombe".

S klikom na gumb "Potrdi" boste potrdili vaše naročilo. Če je naročilo uspešno se bo odprla stran "Naročilo potrjeno", kjer bo pisalo "Zahvaljujemo se vam za nakup! Vaše naročilo bo obdelano v najkrajšem možnem času." V kratkem lahko pričakujete avtomatski e-mail, ki bo potrditev o uspešno sprejetem naročilu.

Hkrati vas vljudno naprošamo, da preberete splošne pogoje za uporabo naše spletne trgovine.

Za vse dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.

 

Iskalnik
Priporočamo
Knjiga Gobe 1
Knjiga Gobe 1
akcija
Šifra: GOBE1
Knjiga obsega 416 strani. Opisanih je 200 gob in preko 1200 slik. Vse gobe so slikane iz različnih ...
blank
Knjiga Gobe 1 žepna izdaja
Knjiga Gobe 1 žepna izdaja
akcija
Šifra: GOBE1ZEPNA
Knjiga obsega 416 strani. Opisanih je 200 gob in preko 600 slik. Vse gobe so slikane iz različnih p...
blank
Ivec
© 2011 Copyright IVEC d.o.o. | Pogoji poslovanja | Vse pravice pridržane
tel: (02) 2296 700 | fax: (02) 2522 028 | email: narocila@ivec.si
RoLAN Košarica